Werkspot-gebruiker uit Velp
Bedankt voor uw referentie en tot volgend project. AFBOUWTEAM, tel:
Reactie geplaatst 27 dec 2011Afbouwteam
Bedankt voor uw referentie en tot volgend project. AFBOUWTEAM, tel:
Reactie geplaatst 27 dec 2011Bedankt voor uw referentie en tot volgend project. AFBOUWTEAM, tel:
Reactie geplaatst 27 dec 2011Geachte mvr. Smit, Naar onze mening hebben we veelvuldig contact met elkaar gehad en een prijs overeengekomen. Het nogal hogere prijsverschil waar u het over heeft, betreft een verschil van €15. Namelijk €4 ipv €385, die u ook schriftelijk hebt geaccepteerd. U had het natuurlijk niet hoeven accepteren en de opdracht aan een ander kunnen geven. We hebben het werk met elkaar besproken en opgeleverd. U geeft in uw referentie ook aan dat de medewerkers van HAN goed gewekt hebben(zoals ook in alle andere referenties is te lezen). Ik vindt het dan ook onbegrijpelijk en jammer dat u een z'n referentie plaatst. Met vriendelijke groet, AFBOUWTEAM
Reactie geplaatst 27 dec 2011