Willfra Vloeren

Willfra Vloeren beoordelingen (10)

• Review door Patrick, Utrecht
    Beoordeeld op 20 apr 2026
    Gietvloer aanbrengen: 50 m²; Woonkamer, Gang, Keuken
    Het is prettig en helder communiceren met Wilfra, de geoffreerde prijs is netjes en het resultaat vooral erg goed. teven ook goede aanvullende adviezen.
  • Review door Roel Alders, Soest
    Beoordeeld op 16 apr 2026
    Gietvloer aanbrengen: 60 m²; Kantoor unit met magazijn, gaat om de...
    Konden snel komen kijken en door het wachten op coating voor een andere klant konden wij eigenlijk direct geholpen worden. Daar hadden we geluk bij maar zijn prima tevreden met het eind resultaat.
  • Review door Rietschoten
    Beoordeeld op 30 okt 2020

Gietvloer aanbrengen

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe gietvloer. Bij het eerste adviesgesprek onze wensen doorgesproken en de vloer is precies de kleur zoals we hadden aangegeven. De gietvloer is strak en perfect gelegd! In de badkamer is de gietvloer anti-slip, ideaal! Komt afspraken na. We raden Wilffra vloeren zeker aan!
    (Bewerkt op 2 nov 2020)
  • Review door Verhagen
    Beoordeeld op 28 okt 2020

Gietvloer voorzien nieuwe toplaag

Vanwege het onverwachts moeten vernieuwen van de toplaag van de vloer (scheuren en kleurverschillen bleken heviger dan verwacht) in onze nieuwe woning, Willfra benaderd via Werkspot. Contact was positief en gelukkig kon Willem mijn klus tussendoor meepakken zodat we niet te lang hoefden te wachten. Willem heeft ons op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en ons foto’s gestuurd van het eindresultaat. Het zag er erg mooi en strak uit. Alleen omdat de scheur toch nog zichtbaar was na opdrogen heeft Willem kosteloos de vloer nog een keer meegepakt, goede service. Over het uiteindelijke eindresultaat zijn we tevreden. De scheuren zijn helaas wel weer in lichte vorm te zien, maar we wisten dat dit een klein risico zou zijn. Al met al, zeker een aanrader.
  • Review door Joy
    Beoordeeld op 29 sep 2020

Gietvloer benedenverdieping

Willfra heeft hier op de gehele benedenverdieping een prachtige gietvloer gemaakt. Ze waren duidelijk met de afspraken en zijn die ook na gekomen. Ik raad willfra vloeren aan.
  • Review door Jeffrey Willemsen
    Beoordeeld op 25 sep 2020

Wc groepen school

Beste, dit bedrijf heeft op onze school nieuwe wc vloeren gemaakt. alles ziet er strak en netjes uit. komt zijn afspraken na. en komt als het klaar is nog kijken. echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weurt
    Beoordeeld op 22 sep 2020
    Gietvloer: 30 m2; Gang, Werkkamer en bijkeuken
    ZOEK EEN ANDER BEDRIJF! Vooraf duidelijk onze wensen doorgenomen. "geen probleem, dat ga ik doen voor jullie" Vervolgens is de vloer slecht "geëgaliseerd" (veel hobbels en hoogteverschillen). Daarover gebeld, waarna er een 2e hoeveelheid egaline her en der op de vloer gekwakt is (anders kan ik het echt niet noemen). Toen na het drogen bleek dat de hoogteverschillen 5x(!) zo groot waren als wat nog te corrigeren was, was meneer op zijn *** getrapt en was hij er klaar mee, en laat hij ons met een even hobbelige vloer achter als voordat hij kwam. Kosten voor het 'egaliseren' heeft hij gehouden. Daarnaast liggen de 4 natuurstenen dorpels die hij (op eigen aanbieden) heeft geplaatst geen van de 4 recht, zit overal egaline tegen de trap, de muren en de achterdeur geklodderd, heeft hij zijn afval in onze tuin laten staan, en kunnen we nu een ander bedrijf gaan betalen om het resultaat van ZIJN onkunde te corrigeren. Verder is het een norse, onaangename vent.
  • Review door Auto, Weesp
    Beoordeeld op 31 dec 2019
    Gietvloer: 200 m2; Gragaevloer van autobedrijf. Div. kleine scheurt...
    Tevreden over de werkzaamheden. Dat de vloer niet volledig egaal geworden is valt wel een beetje tegen. De 2e laag is "te koud "opgebracht, waardoor deze niet mooi gladder werd en dit is - helaas - in het eindresultaat zichtbaar... Keurige mensen en goed aan alle afspraken gehouden. Zeker aan te bevelen!! Auto Lancker Weesp
  • Review door Raimon, Utrecht
    Beoordeeld op 26 apr 2018
    Gietvloer polyurethaan keuken
    Het is een super strakke vloer geworden. Heeft perfect werk geleverd en komt alle afspraken na. Zeer tevreden met de vloer en goeie vent.
  • Review door Klant van Willfra Vloeren
    Beoordeeld op 24 jan 2018

Coaten beneden verdieping

Willem heeft onze rolcoating vloer netjes opgeleverd. Hij was duidelijk in alle afspraken en kwam deze ook netjes na.We zijn erg blij met het resultaat!