Review door Paul, WijchenPaul, WijchenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 1 jun 2021Opbouw houtskelet van circa 4 x 6,5mtr
Review door Werkspot-gebruiker uit BurenWerkspot-gebruiker uit BurenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 4 mei 2019Huisrenovatie: dakPrima bedrijf, vlot gebouwd en netjes
Review door Bosveld, AmersfoortBosveld, AmersfoortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 23 aug 2017Schuur bouwenGoede timmermannen en heel fijn in de communicatie. Ze hebben in 2,5e dag met z'n tweeën onze schuur gebouwd op basis van een vage schets van mij. Heel goed meegedacht en overlegt en super efficiënt in de uitvoering. Heel blij mee!
Review door F, AmersfoortF, AmersfoortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 jan 2017Timmeren hoekbankUitstekende ervaring, goed meegedacht en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Review door Ilona, DrutenIlona, DrutenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 mrt 2016Maken van een loungeset inclusief tafelArno heeft voor ons een loungeset en een schommelbank gemaakt. Perfect werk geleverd binnen de afgesproken termijn. Een aanrader!