Top Care Witgoed Reparatie

Top Care Witgoed Reparatie beoordelingen (60)

Beoordeeld op 27 jun 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Bosch varioperfect 2
    Ontzettend botte reparateur die drie maal langskwam om ons uit te kafferen dat we nooit zelf aan de wasmachine hadden moeten sleutelen (inderdaad niet handig, maar je mag desalniettemin je klanten gewoon respectvol behandelen). De tweede keer liep hij weg zonder iets te zeggen en moest ik hem staande houden in het trappenhuis om te vragen wat er gaande was. Uiteindelijk niet gerepareerd.
  • Review door Rachid, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 mei 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; samsung
    Binnen 10 minuten gereageerd, binnen 2 uur op locatie, binnen 30 minuten gerepareerd. TOP!
    Beoordeeld op 13 mrt 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Indesit
    Probleem was snel gevonden en verholpen.
  • Review door Mans, Haarlem
    Beoordeeld op 31 jan 2021
    Reparatie witgoed: droger; Zanussi zte 285
    Op zaterdagavond de klus geplaatst, zondagmiddag al langsgekomen; snel en vakkundig geholpen. Het enige punt van feedback dat ik heb is dat wanneer je, zoals in het geval van mijn klus, een nieuwe condensor plaatst (a E50,-), het verstandig is om dat eerst even met de klant te overleggen, zodat deze de keuze heeft om deze kosten te accepteren of niet. Verder zoals gezegd top en snel geregeld!
    Beoordeeld op 8 sep 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Bosch Exxcel 7 1200 Express
    Goede ervaring gehad met deze partij! Hij belde mij zaterdagochtend op en kon dezelfde middag nog langskomen. Hij was netjes op tijd en heel vriendelijk. Twee onderdelen in het apparaat gerepareerd binnen 20-30 minuten. De prijs hadden we van tevoren afgesproken en daar werd aan gehouden. De dag erna belde hij nogmaals om te vragen of de wasmachine het daadwerkelijk deed, dat vond ik super netjes! Zeker aan te raden :)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 13 jul 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; bosch
    De reparateur belde netjes toen hij verlaat was door het verkeer. Bij aankomst heeft hij snel geconstateerd wat het probleem was en het gerepareerd. Toen is hij nog gebleven om zeker te zijn dat de wasmachine goed zou functioneren door het een tijdje te laten lopen.
    Beoordeeld op 9 mrt 2020
    Reparatie witgoed: droger; Bosch maxx7