TimmerTwins

TimmerTwins beoordelingen (81)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 3 mei 2026
    Meubels (de)monteren: 4 meubels
    Houden zich niet aan wat er af is gesproken en hebben ook nog is mijn kast verkeerd in elkaar gezet, waardoor deze nu onbruikbaar is. Ik raad ze niet aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hall
    Beoordeeld op 28 apr 2026
    Diverse kleine klussen: Verwijderen OSB-platen; OSB-platen op vloer
    Niets anders dan lof voor deze harde werkers. Best wel een zware klus; verwijderen van vloerplaten met onderliggende balken en isolatie. Met 3 man sterk bleek de klus snel geklaard. Timmer Twins zijn dus van harte aan te bevelen.
  • Review door Ahmed Mohamed, Apeldoorn
    Beoordeeld op 24 apr 2026
    Meubels (de)monteren: 2 meubels
    Op tijd en binnen een uur klaar! Ben heel tevreden en ik ga ze zeker vaker vragen! Thank you very much!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 15 mrt 2026
    Meubels (de)monteren: 3 meubels
    Did a great job—reliable and efficient!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 7 mrt 2026
    Meubels (de)monteren: 3 meubels
    We hadden gisteren een afspraak om 10:00u. Helaas was er om 10:30u nog niemand dus heb ik een bericht gestuurd. Kreeg een reactie terug dat andere afspraken uitliepen dus dat hij het niet ging redden. Stelde voor later op de dag te komen of op een andere dag, maar daar had ik niks aan ivm een planning die dag. Erg onprofessioneel en niet betrouwbaar dat je niet even van tevoren laat weten dat je het niet red en dus gewoon niet komt opdagen. Erg jammer want het contact van tevoren was heel vriendelijk en vlot.

Hi, First of all, my apologies for yesterday. The day before our appointment I finished a large job very late, around 2:00 AM, which caused my schedule the next morning to shift more than expected. As soon as I realized I wouldn’t make it at 10:00, I sent a message and also offered to come later that day or another day. I also mentioned that I could give a discount on my work for the inconvenience. Sorry again for the situation and thank you for your understanding.

Reactie geplaatst 7 mrt 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hagestein
    Beoordeeld op 7 mrt 2026
    Meubels (de)monteren: 5 meubels
    Positief, respectvol, responsief voor perfectionisme, goede werkethiek & verantwoordelijkheidsgevoel. Aanbevolen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 4 mrt 2026
    Verhuizing particulier: 20 km; Kantoor/Zakelijk pand
    Op de verhuisdag stonden de verhuizers keurig op tijd klaar. Een betrouwbare, vriendelijke en hardwerkende verhuisservice die ik zeker zou aanbevelen aan anderen.
  • Review door Samed zararsiz, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 feb 2026
    Meubels (de)monteren: 2 meubels
    Perfect geleverd en hele vriendelijke mensen! Zeker een aanrader!