TG Onderhoud

TG Onderhoud beoordelingen (9)

• Review door Caspar, Den Haag
    Beoordeeld op 11 dec 2011
    HR++ Glas vervangen schuifpui
    Een grote ruit van de alumnium schuifpui is succesvol vervangen. Het uiteindelijke beginnen met het uitvoeren heeft wat langer geduurd, maar was allemaal verklaarbaar. De klus is een keer uitgesteld omdat het niet veilig genoeg was om het uit te voeren, en later met meer man succesvol gedaan. Ze zijn netjes en voorzichtig te werk gegaan. Hardhouten vloer is keurig afgedekt om glas schade te voorkomen. Kortom, zeer goed werk voor een zeer goede prijs.

Beste Casper Liep inderdaad niet allemaal zoals we het samen hadden gepland. Weer zat tegen en we vonden het veiliger om met een man extra te doen. Uiteindelijk alles goed gekomen, bedankt voor de samenwerking en tot ziens

Reactie geplaatst 11 dec 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 6 aug 2011
    van enkel- naar dubbelglas
    Professioneel, klantvriendelijk en betrouwbaar!
  • Review door Joep, Delft
    Beoordeeld op 1 aug 2011
    Reparatie houtrot
    Prima werk en netjes volgens afspraak.
  • Review door Hans, Den Haag
    Beoordeeld op 19 feb 2011
    Inbraakstrip aanbrengen
    Tim was precies op tijd volgens afspraak.Hij is punctueel,betrouwbaar,werkt netjes en is communicatief.Hij beantwoordt de vragen die je hebt en denkt mee. Als er wat tegen zit is hij niet voor een gat te vangen en gaat voor het beste resultaat. Zo zie je ze niet veel meer tegenwoordig. Aanrader met betrekking tot het uitvoeren.
  • Review door JPM, Voorburg
    Beoordeeld op 7 dec 2010
    Voorburg - Vervangen achterruit dubbelglas HR+ 196cm x 171cm
    Bij plaatsen van de ruit ging er iets mis, waardoor er een barst in de nieuwe ruit kwam. Er is een nieuwe ruit besteld (zonder meer kosten) en, na levering vakkundig geplaatst. Prima werk voor een prima prijs.
  • Review door Benno, Rotterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2010
    plaatsen van een glasplaat plm 1.8*1.8 m
    Tim is een aardige kerel die goed heeft mee gedacht. Hij is alle afspraken nagekomen, en heeft vakwerk afgeleverd. Hij heeft al het gereedschap dat nodig is en overlegde steeds hoe hij het werk zou uitvoeren. Hij biedt waar voor je geld. Een aanrader!
  • Review door Nico, Leiden
    Beoordeeld op 28 sep 2010
    Houtrot herstel diverse kozijnen
    TG Glashandel heeft bij ons reparatie uitgevoerd aan meerdere kozijnen met houtrot. Dezelfde dag had ik een offerte en de week daarop konden de werkzaamheden worden uitgevoerd. De reparatie werd uitgevoerd met zeer professioneel en nieuw gereedschap tegen een vriendelijk uurtarief. De monteurs waren vriendelijk, ervaren, netjes en zeer vakbekwaam. Tevens is de reparatie van een tweetal Velux ramen meegenomen. Al met al ben ik zeer tevreden over het eindresultaat. Zie ook de website http://www.tg-glashandel.nl/