Rish Klussenbedrijf

Rish Klussenbedrijf beoordelingen (31)

• Review door Bob, Amersfoort
    Beoordeeld op 11 jul 2020
    Aanbouw plaatsen: 15 m2; Ja; Plat dak
    Rish heeft hier een complete uitbouw gerealiseerd. Hij werkt netjes, komt de gemaakte afspraken na, denkt mee in oplossingen, kan heel veel zelf van en is betrouwbaar. Bij de klussen die ik zelf heb uitgevoerd (in de rest van het huis) heeft hij de tijd genomen om mij te helpen wat erg fijn was. Hij is altijd vrolijk en een goede bouwvakker. Zeker een aanrader!
  • Review door H, Almere
    Beoordeeld op 10 mrt 2020
    Badkamer: 7 m2; Complete renovatie
    Rish is bij ons bezig met renovatie van de badkamer. Hij werkt ontzettend hard en maakt lange dagen. Hij werkt enorm secuur, netjes en doordacht. Komt met goede adviezen/suggesties. Omdat Rich aangaf weinig ervaring te hebben met speciaal stucwerk (kwam wel met alternatief!) hebben wij een aparte stucadoor de muren laten doen. Hier hebben we enorm veel spijt van en hadden het liever door Rish laten doen. Hij is een alleskunner. Enige feedback is dat je wel geduldig/flexibel moet zijn, de uitvoering duurt langer dan op de offerte werd beoogd. Addendum 20 maart: Helaas blijkt onze vrijstaande badkraan niet goed geplaatst. Dit betekend dat de vloer weer open moet worden gebroken. Rish verwacht dit 28 maart te kunnen gaan oplossen. Inmiddels zitten wij dan 5 weken zonder badkamer. Tevens stelt hij teleur in de afwerking en heeft hij daarbij ons wastafel meubel erg beschadigd.
    (Bewerkt op 21 mrt 2020)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jan 2018
    Uitbouw
    Richard is een echte vakman. Die betrouwbaar is en zijn afspraken meer dan nakomt. Heeft zeer veel kennis en geeft eerlijk zijn advies. Richard vind het leuk om te vertellen wat hij aan het doen is en betrekt je in de werkzaamheden. Een groot pluspunt is dat hij elke werkdag alles schoon en opgeruimd achterlaat en zorgt dat alles veilig verloopt en denkt hierbij ook aan de veiligheid voor mijn kinderen die dagelijks thuis rond liepen. De vernamelijkste reden waarom we voor Rish klusbedrijf hebben gekozen en erg blij met hem zijn is dat hij een allround vakman is van loodgieter tot metselaar en timmerman tot daklegger etc. Je hebt bij Rish dus niet allerlei mensen over de vloer.
  • Review door Fransien, Amersfoort
    Beoordeeld op 11 sep 2017
    uitbouw garage
    De samenwerking met Rish was heel prettig. Hij heeft verstand van zaken en denkt mee. Hij is niet zo'n klusser die de boel afraffelt om zo snel mogelijk naar de volgende klus te gaan en lijkt ook echt voldoening uit zijn werk te halen. Daarbij is hij ook gewoon heel aardig. Ik begreep hem alleen niet altijd goed omdat zijn Nederlands niet geweldig is maar daar kwamen we verder wel uit.
  • Review door Boudewijn, Hilversum
    Beoordeeld op 4 jun 2015
    (draag) muur verplaatsen
    Zeer goede vakman. Betrouwbaar en zeer correct. Rish heeft niet alleen de draagmuur gedaan maar ook de volledige badkamer. Tijdens de renovatie van het huis heeft Rish mij geholpen met diverse zaken. Ik heb veel hulp van hem gehad. Zijn vrolijkheid maakte de verbouwing daarnaast erg gezellig. Ik kan Rish aan iedereen aanraden. Dit is geen aannemer die voor meerwerk gaat maar een partner die met je meedenkt en belangeloos helpt. Aanrader.
  • Review door Yordy, Bilthoven
    Beoordeeld op 5 dec 2014
    Nieuwe WC
    Rish heeft bij ons beneden de WC gerenoveerd en het resultaat mag er wezen, echt prachtig geworden. Rish is echt een vakman die goed mee denkt. Hij werkt super snel en netjes. Wij zijn zeer tevreden over Rish en zullen in de toekomst ook de badkamer door hem laten doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 26 aug 2014
    Badkamer verbouwen
    Tijdens het opnemen van de offerte dacht Rish goed mee, en liet ons weten wat de verschillende mogelijkheden zijn. Hij kon snel beginnen en heeft de hele klus in een korte tijd (2 weken) afgerond. Prijs/ kwaliteit verhouding is erg goed. Rish heeft veel vakinhoudelijke kennis en werkte alles netjes af. Kleine dingen zoals de rommel van de verbouwing even opruimen deed hij ook, erg prettig. Hij stelt zich betrokken en verantwoordelijk op. Gedurende de verbouwing was het mogelijk om nog extra dingen er bij te laten maken. Rish is goed bereikbaar. We zijn erg tevreden over het eindresultaat van de badkamer. Als we in de toekomst nog een klus hebben zullen we Rish zeker nog een keer benaderen. Ik zou hem zeker aanraden!
  • Review door Wouter, Leusden
    Beoordeeld op 29 aug 2013
    aanbouw en berging achterzijde hoekwoning
    Aanbouw 2,5 x 6 meter en verplaatsen binnenmuur keuken. Rish heeft onze aanbouw gerealiseerd en een tussenmuur verplaatst, met alle het bijkomende leidingwerk. En naar onze tevredenheid kunnen we wel zeggen. Hij beheerst zijn vakgebied - van elektra, metselen, stucwerk, water tot cv - da's duidelijk. Hij denkt mee, ook in het voortraject, geeft ideeen en adviezen, is flexibel wanneer we het toch nog anders wilden, overlegt wanneer dat nodig is en werkt precies - heeft oog voor detail zonder zich erin te verliezen. En wat een harde werker is hij (en ruimt na afloop ook de rommel nog op). Zijn offerte was erg gunstig, ook voor de extra werkzaamheden die we wilden. Daarnaast hebben we het met elkaar erg gezellig gehad met Richard (en z'n broers die 'm soms kwamen helpen): gevoel voor humor kan hem niet ontzegd worden. Kortom: wij zijn erg tevreden en kunnen ons nauwelijks een idealere aannemer voorstellen. We raden hem dus zonder aarzeling aan. Wij nemen Richard de volgende keer in elk geval direct weer in de arm.
  • Review door Denise, Amersfoort
    Beoordeeld op 6 jan 2013
    Badkamer en toilet t.b.v. nieuwbouwwoning
    Vanaf het bespreken van de offerte tot de uiteindelijke oplevering erg prettige samenwerking. Resultaat boven verwachting mooi. Denkt over alles mee en is erg nauwkeurig. Zijn zware accent kan soms een uitdaging zijn, maar uiteindelijk kom je er altijd uit. Erg goedlachs en flexibel en nooit te beroerd om buiten werktijd langs te komen en het nodige door te spreken of aan te passen. Harde werker. Erg fijne en leuke persoonlijkheid! We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en hadden geen ander gehad willen hebben. Dit was onze eerste verbouwing en het was fijn dat hij ons vanaf het begin af aan het vertrouwen gaf dat wat wij wilden mogelijk was. Dit werd ook tijdens de klus duidelijk en gaf ons veel rust. Foto's volgen nog.
  • Review door Kevin, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jan 2013
    Zolder afbouwen
    Rish heeft uitstekend vakwerk afgeleverd !! Rish is een keiharde werker en heeft echt verstand van zaken. Hij heeft onze zolder helemaal omgetoverd naar 2 slaapkamers met een vliering. Hij werkt erg netjes en geeft goede suggesties om dingen aan te passen die voor een nog beter resultaat zorgen. Rish liet altijd netjes weten wanneer hij komt en dan komt hij ook en hij ging niet weg tot het helemaal klaar was. Het was een prettige ervaring om zo'n iemand in huis te hebben en wanneer ik weer een klus heb is hij zeker de aangewezen persoon die ik ga bellen !