Middelkoop Bestratingen

Middelkoop Bestratingen beoordelingen (16)

• Review door Cees, Uddel
    Beoordeeld op 30 jan 2022
    Bestrating: 25 m²; Terras of balkon; Tegels
    Prima vakman, Heeft zelfs meer gedaan dan afgesproken was zonder extra kosten. Communicatie was goed. Een aanrader. Heeft bij ons de veranda en een ondergrond voor een schuur bestraat voor onze stacaravan. Wij waren hierbij niet aanwezig, maar bij vragen van hoe of wat nam hij gelijk contact op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vierhouten
    Beoordeeld op 16 mrt 2021
    Bestrating: 8 m2; in een tuinhuisje; Tegels
    Zeer netjes werkend. Prettig in contact. Houdt zich aan afspraken.
  • Review door Peter, Nunspeet
    Beoordeeld op 1 mei 2020
    Bestrating: 70 m2; Tuin of Patio; Tegels
    De tuinbestrating is naar volle tevredenheid gelegd. André is zeer precies en neemt de tijd om dingen perfect te maken. Ook al moest hij een stuk opnieuw zagen om het écht mooi te krijgen. Na de klus netjes alles schoongespoten en ingeveegd. Ook al het restafval meegenomen! Qua communicatie en tijdafspraken kan het wat beter (hij is zelden op de afgesproken tijd ter plaatse, maar dat moet je maar voor lief nemen).
  • Review door Sjors, Harderwijk
    Beoordeeld op 18 dec 2019
    Bestrating: 25 m2; Oprit; oude bestrating
    Goede samenwerking met vakman. De nachtelijke strooidiensten gooiden de planning een beetje overhoop, maar al met al een goede uitvoering van het werk. Zeer tevreden met de opnieuw gelegde oprit.
  • Review door E.W, Vaassen
    Beoordeeld op 22 jul 2018
    Terras aanleggen
    Het terras is perfect aangelegd, we zijn er superblij mee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 20 apr 2018
    tuin bestrating aanbrengen
    Zeer tevreden over uitgevoerde klus, gaat gewoon door ook als het even tegen zit. Kan hem van harte aanbevelen