Lek-Check

Beoordeeld op 23 jul 2020
  • Review door Chee, Diemen
    Beoordeeld op 6 jun 2020
    Lekkage: Weet ik niet
    Lek-Check heeft de opdracht m.b.t. opsporen en verhelpen van de lekkage en verrichten van de herstelwerkzaamheden goed uitgevoerd! Gedurende de opdracht verliep de communicatie fijn. Vóór de opdracht legde Sabine uitgebreid de procedure uit (o.a. dekking van de verzekering etc.). Gedurende de opdracht hield Sabine mij netjes up to date over de planning. De reparatiewerkzaamheden werden uitgevoerd door Maus. Hij is echt een top vakman, goede service en is erg vriendelijk! Hij zag dat mijn kraan los zat, dus hij bood ook aan om dit voor mij te repareren. Echt een topper! Al met al, super goede ervaring met Lek-Check en zeker aan te raden.
  • Review door Nooshi, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 3 apr 2020
    Lekkage: Beschadigde leidingen, Weet ik niet, poreuze tegels en voegen
    Goed contact, Sabine is erg hulpzwam en leg je goed uit wat de onderzoek inhoud. Maud was keurig op tijdstip van de afspraak, Hij heeft me goed uitleg en tips gegeven. verder netjes geregeld. IK vond allen prijs en vooral de voorrijkosten te hoog !
  • Review door Jeannette, Hazerswoude-Rijndijk
    Beoordeeld op 3 apr 2020
    Lekkage: Weet ik niet
    Vriendelijke behulpzame mensen die goed uitleggen wat er aan de hand is en wat er gebeuren gaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sassenheim
    Beoordeeld op 2 apr 2020
    Lekkage: Weet ik niet
    Voordat je met Lek check in zee gaat, zou ik willen adviseren eerst zelf contact op te nemen met je verzekering. De schade wordt lang niet altijd vergoed als Lek check een rapport indient bij je verzekering. Je kunt dan natuurlijk een ander klus bedrijf inhuren om de schade te herstellen, maar het geld van de detectie ben je kwijt.
    (Bewerkt op 3 apr 2020)

Beste klant, In reactie op bovenstaande recensie verzoek ik alle klanten vriendelijk om geen lekkages aan te melden met badkamers die niet zijn onderhouden. De lekkage komt in het gros van de gevallen voort uit voegen die lek zijn, dit ziet u zodra u de voegen schoonmaakt (kalk en schimmel hiervan verwijderd). Het is gemakkelijk te herkennen omdat er scheuren zitten in de voegen: hiervoor is geen detectie benodigd, louter een beetje ontkalker. Bijgevoegd vindt u een voorbeeld van voegen die worden aangemerkt als achterstallig onderhoud. Reden voor deze regel is voor verzekeraars dat polishouders elke 5 tot 7 jaar een nieuwe badkamer zouden kunnen claimen, mocht dit wel gedekt zijn. Trek hieruit alstublieft lering. Vriendelijk dank, Sabine

Reactie aangepast 6 apr 2020
  • Review door Erik Swerissen
    Beoordeeld op 11 mrt 2020

Lekkage afvoer keuken opgespoord gerapporteerd ingediend bij verzekering.

Goed contact, keurig op tijdstip van de afspraak,verder netjes geregeld
    (Bewerkt op 12 mrt 2020)
  • Review door Klant van Lek-Check
    Beoordeeld op 10 mrt 2020

Lekkage leiding badkamer, opgespoord, hersteld gerapporteerd ingediend bij verzekering.

Keurig geholpen door lek check. Waren snel aanwezig duidelijk over de kosten, ze hebben direct de lekkage verholpen in samenspraak met de verzekering en ook alles met ze afgehandeld. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Linda Driessen
    Beoordeeld op 5 mrt 2020

Lekkage in de badkamer opgespoord zonder sloopwerk

Lek-check ingeschakeld om een lekkage in de badkamer te traceren. De communicatie verliep soepel en het werk is netjes uitgevoerd. De afhandeling met de verzekeringsmaatschappij werd ook uit handen genomen en is op deze manier soepel en snel afgehandeld. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.