Klamer Hoveniers

Klamer Hoveniers beoordelingen (5)

• Review door Geert, Ridderkerk
    Beoordeeld op 1 mei 2018
    Voortuin leeg halen + bestraten
    Goed verlopen, duidelijke communicatie. Vakwerk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 17 apr 2018
    Voortuin aanleggen
    Zeer goede ervaring met Willem gehad. Wij hadden zelf een ontwerp in ons hoofd, hij heeft dit met ons doorgenomen en ook nog wat tips gegeven waardoor het nog mooier werd. Zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Diana, Rhoon
    Beoordeeld op 26 mrt 2018
    Schuttingpalen vervangen
    Wij zijn erg tevreden over hoe Willem Klamer bij ons werkzaamheden heeft verricht.
  • Review door Henk Turkstra
    Beoordeeld op 29 sep 2017

Aanleg voortuin en ophogen achtersteeg.

Willem Klamer is een prima hovenier die weet waar die over praat. Hij heeft niet alleen kennis van materialen maar ook kennis van bomen, bloemen en planten. Daardoor kan hij een prima advies geven bij het ontwerp van de tuin. Onze voortuin is door Willem uitstekend uitgevoerd en ook het achterpad is in een collectief met de buren goed en professioneel door hem opgehoogd tegen een gunstig tarief.
    (Bewerkt op 3 okt 2017)
  • Review door Gerco de Ruijter
    Beoordeeld op 28 sep 2017

aanleg achtertuin met overkapping en schuurtje

Klamer Hoveniers heeft uitstekend werk verricht. Voor het aanpakken van onze tuin hadden we drie hoveniers uitgenodigd. Klamer kwam duidelijk met het beste idee, passend bij onze wensen en rekening houdend met de mogelijkheden in onze tuin. Hij heeft gebruik gemaakt van de bestaande onderheide schutting. De overkapping heeft hij helemaal zelf uitgedacht en gemaakt. Het was geen bouwpakket. Willem is een veelzijdig vakman. Eigenlijk een tuinman, stratenmaker en timmerman in één.
    (Bewerkt op 29 sep 2017)