Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek beoordelingen (2)

• Review door Dhr. Boonstra
    Beoordeeld op 13 jan 2016

Installatie met 21 panelen geplaatst op schuin pannendak

De interesse voor zonnepanelen is jaren geleden al ontstaan. De fluctuerende en alsmaar stijgende energieprijzen en de wens om verantwoord te willen ondernemen hebben er toe geleid dat ik in 2013 op zoek ging naar een specialist. Uit een selectie van drie aanbieders was Hoppenbrouwers de partij voor mij die esthetisch prachtige zonnepanelen van kwaliteit kon leveren. Theo Raaijmakers heeft mijn aanvraag naar alle tevredenheid opgepakt. Hij reageerde snel en adequaat waardoor ik op de dag van aanvraag de offerte al in mijn mailbox ontving. Ik ben echt heel tevreden over de installatie van de zonnepanelen en heb Hoppenbrouwers daarna ook ingeschakeld voor aanpassingen in mijn meterkast en de installatie van elektronische beveiliging. Hoppenbrouwers staat voor one-stop-shopping en levert de kwaliteit die je mag verwachten. Inmiddels wil ik alles wat een draadje heeft door Hoppenbrouwers laten uitvoeren".
  • Review door Dhr. van Engelen
    Beoordeeld op 13 jan 2016

Zonnepanelen geplaatst op bungalow met plat dak.

n 2013 besloten we om eens uit te zoeken of de aanschaf van zonnepanelen voor ons ook interessant zou zijn. We vroegen bij twee partijen een offerte aan. Hoppenbrouwers was één van deze partijen. Er zat weinig verschil in de aangeboden systemen en het advies was bij beiden erg goed. We realiseerden ons wel dat je bij Hoppenbrouwers een rechtstreekse contactpersoon hebt en ze snel ter plaatse kunnen zijn als er iets aan de hand is. Dus we kozen voor Hoppenbrouwers en de service die we belangrijk vinden. In september 2013 zijn de zonnepanelen geïnstalleerd en de opbrengst is boven verwachting. Met een plat dak, waarop de zonnepanelen precies naar het zuiden gericht konden worden, hadden wij een perfecte situatie voor het beste resultaat. De verwachting was een opbrengst van 3.780 kWh, dit is in het eerste jaar uiteindelijk ruim 4.000 kWh geworden. We zijn uitermate tevreden over de werking van de zonnepanelen en Hoppenbrouwers heeft bewezen dat ze het kunnen door het juiste advies en de juiste installatie.