Henk van den Hoek Gevelonderhoud

Henk van den Hoek Gevelonderhoud beoordelingen (10)

• Review door S., Groenekan
    Beoordeeld op 30 aug 2019
  • Review door Arend, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 nov 2018
    voegen gevel
    Henk van den Hoek heeft mijn oude achtergevel (uit 1910) netjes en vakkundig gerenoveerd. Hij heeft kapotte stenen (gebarsten door oude verroeste bouten) vervangen door stenen met dezelfde kleur en vorm. Ook heeft hij de oude voegen verwijderd en de gevel schoongespoten met een hogedrukreiniger. Hierna heeft hij platvol geborstelde voegen aangebracht. De communicatie verliep goed en hij werkt snel. Een aanrader!
  • Review door Jan, Leusden
    Beoordeeld op 22 jul 2018
    Muurtje 2x2 opnieuw voegen
    Ik kan Henk van harte aanbevelen. Hij heeft mooi en goed werk geleverd. Het enige is dat de afspraken regelmatig verzet werden door hem. Maar dat meldde hij steeds keurig vooraf.
  • Review door Roel, Utrecht
    Beoordeeld op 27 jun 2018
    Gevelherstel (d.m.v. Total Wall Concept)
    Henk was duidelijk in communicatie en hield zich aan de besproken zaken. In mijn geval werd bijvoorbeeld zonder probleem de factuur naar beneden bijgesteld toen bleek dat het toch wat minder werk was. Henk en collega hebben de opdracht voortvarend aangepakt. Klus was snel uitgevoerd en achteraf is stof / gruis zo goed en kwaad als het gaat schoongespoten en opgeruimd.
  • Review door Jeffrey, Maarssen
    Beoordeeld op 11 jun 2018
    Deel huis voegen
    De klus is vakkundig en snel uitgevoerd!
  • Review door Anne, Eemnes
    Beoordeeld op 1 jun 2018
    Muur voegen
    De mannen hebben super werk geleverd en het contact verliep ook heel prettig. Ze hebben alles ook keurig achter gelaten. Echt een aanrader!
  • Review door Martijn, Houten
    Beoordeeld op 20 dec 2017
    reparatie voegwerk voorgevel (+/- 2m2)
    Mijn ervaring met Henk van den Hoek was bijzonder prettig. Vriendelijk, vakbekwaam, goede communicatie, duidelijke afspraken en uitstekend werk geleverd.
  • Review door Jeroen van der zalm
    Beoordeeld op 22 aug 2017

Vervangen van de onderste laag stenen. Stenen waren kapot gevroren

Na contact met Henk kwam hij kijken en gaf hij advies en werkwijze. Na duidelijke offerte hielt hij contact over levering stenen. altijd even bellen of mailen als hij langs kwam om te werken. de klus netjes afgemaakt en ziet er goed uit. Ook nog even Advies over drogen en impregneren. Wij zijn dik tevreden met het resultaat.
    (Bewerkt op 23 aug 2017)
  • Review door W, Zeist
    Beoordeeld op 18 aug 2017
    Schoorsteen renovatie
    Top werk in een dag complete schoorsteen opgemetseld, zat tegen maar bijna 12 uur gebuffeld. Goede communicatie en overleg. Hoop slijpwerk aan stenen en dus stof. Alles netjes schoon gemaakt inclusief auto's afgespoeld, platte dak, nieuwe pannen etc. Nu nog voegen en impregneren maar alle vertrouwen in deze mannen.
  • Review door Klant van Henk van den Hoek Gevelonderhoud
    Beoordeeld op 17 aug 2017

De buiten gevel uitgehakt ,gereinigd gevoegt en geimpregneerd

Henk is iemand van duidelijke afspraken maken daar hou ik van. Het voegwerk ging om 45m2. Prijs en kwaliteit van het voegwerk is super. Henk is er klantvriendelijk en sociaal. Hij zag dat de vensterbanken van de bovenramen los zaten, hij gaf aan dat het beter was om die ook te vervangen. Hij maakte een offerte voor boven en beneden vensterbanken en binnen 3 weken kwamen die dat plaatsen. Wij zijn zeer te vreden over Henk van den Hoek. Daarom 5 sterren
    (Bewerkt op 21 aug 2017)