Glasvliesbehangers beverwijk

Glasvliesbehangers beverwijk beoordelingen (20)

• Review door Seher, Den Haag
    Beoordeeld op 25 mrt 2025
    Renovlies behang: 4 kamers
    Vorig jaar is een hel geweest dank zij deze meneer! Heel mijn huis moeten legen omdat hij anders niet kon werken. Vervolgens komt hij 1 dag werken en nooit meer terug gekomen. Na 100x gebeld te hebben neemt hij op en verzint in een paar seconden dat hij in het ziekenhuis is en zijn been heeft gebroken.. Hij heeft op de eerste dag ook vooraf om een deel geld gevraagd om materialen in te kopen. Maar achter af bleek al het verf troep te zijn! Vol met steentjes en oude verf! Hij Heeft mijn geld ook nooit terug gegeven omdat hij een plafond had geverfd! Belachelijk! Daar ging mijn €1500 euro voor een plafond en troep verf!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schijndel
    Beoordeeld op 14 mei 2023
    Renovlies behang: 175 m²; 4 kamers
    Supergoed en snel geholpen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 28 apr 2023
    Renovlies behang: 4 kamers
    Goede communicatie en mooi werk geleverd!
  • Review door Hans, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 12 apr 2023
    Renovlies behang: 100 m²; 3 kamers
    Snelle reactie na het plaatsen van de klus op Werkspot. Afspraken telefonisch gemaakt. Buiten de behangklus ook nog enkele andere klussen gedaan in huis en wat advies gegeven. Alles netjes geregeld: goed contact, werkt snel en secuur en leverd mooi werk!
  • Review door M. Baars, Dordrecht
    Beoordeeld op 12 mrt 2023
    Renovlies behang: 4 kamers
    Een zeer ervaren klusman! Expert in het aanbrengen van glasvliesbehang (het hele appartement was in 1 dag voorzien van glasvliesbehang). Ook zeer net schilderwerk afgeleverd. Voor een volgende keer, bel ik hem zeker weer!
    (Bewerkt op 26 mrt 2023)
  • Review door Guus, Castricum
    Beoordeeld op 25 jan 2023
    Binnenschilderwerk: 20 m² wanden; 8 m² plafonds; 7 deuren; 7 raamko...
    Een eerlijke aanpak van een verder vlekkeloos verlopen klus. Michel vertelde me al in september al dat het (te) druk was, maar dat eind november wel zou lukken. En zo geschiedde: het vraagt vertrouwen om iemand de sleutel van je huis te geven en 'm zijn gang te laten gaan, maar dat vertrouwen is in het geheel niet beschaamd. Deuren en kozijnen zijn keurig gelakt, van de wanden is oud bouwbehang verwijderd en die zijn daarna strak afgeleverd. Ik ben tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Alkmaar
    Beoordeeld op 2 okt 2022
    Binnenschilderwerk: Woonkamer, Gang, Trapgang(en)
    Helaas een review over het contact voorafgaande aan de klus, die uiteindelijk niet door is gegaan. Na eerst een vergeten afspraak is de schilder bij ons thuis geweest, en is de klus, de prijs en de startdatum bepaald. Binnen een paar dagen zou een kleurenwaaier worden gebracht. Die is nooit ontvangen. Het bleef stil. Vele pogingen tot bellen en appen liepen op niets uit. Soms na een paar dagen eindelijk een bericht met een belofte terug. Het bleken uiteindelijk nare familieomstandigheden. Heel vervelend natuurlijk, maar dan nog is het netjes om een bericht te sturen. Qua communicatie zouden we deze schilder afraden, zijn werk kunnen we niet beoordelen want heeft nooit plaatsgevonden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 28 jul 2022
    Renovlies behang: 5 kamers
    Onze nieuwbouwmuren zien er top uit! Heel het appartement is in rap tempo behangen met renovliesbehang én geverfd. Hele prettige samenwerking en doet wat er beloofd wordt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uitgeest
    Beoordeeld op 11 feb 2021
    Behangen: 75 m2; Behang aanbrengen
    Binnen 10 min een vakman gevonden en meneer kon binnen 1 week al aan de gang.. dat was top voir de kerst.. in 2 dagen was de klus geklaard.. Bij daglicht bleken er een paar banen niet heel mooi erop te zitten. Dit gemeld en meneer zou zsm langs komen maar door ziekte duurde dit wat langer daarna nog problemen gehad met de auto.. maar nu na 8 weken nog niemand geweest.