Funky Gardens

Funky Gardens beoordelingen (28)

• Review door Rosanne, Leusden
    Beoordeeld op 24 mrt 2025
    Constructie: Pergola, Overkapping naast schuur; Alleenstaand
    Jan Willem heeft een super mooie houten overkapping voor ons gemaakt. Hij is betrouwbaar en levert super goed werk. Hij werkt netjes, zorgvuldig en kundig. Overlegt wat hij doet en denkt mee indien gewenst, bijv. over aanvragen van vergunning of bestellen en plaatsen van sedum dak. Kortom, heel tevreden. We vragen hem zeker weer voor een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 20 jul 2024
    Constructie: Alleenstaand
    Snelle reactie, zorgvuldig en actief. Goed resultaat.
    Beoordeeld op 13 jun 2024
    Vlonder plaatsen: 20 m²; Composiet
    Hele goeie ervaring. Betrouwbaar, netjes, op tijd. Vlotte communicatie en heel mooi werk afgeleverd (vlonder en grind). We kunnen Jan Willem zeker aanraden!
  • Review door Pieter Laban, Nunspeet
    Beoordeeld op 24 jul 2023
    Tuin irrigatie: 500 m²
    Hele prettige ervaring.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nigtevecht
    Beoordeeld op 12 jul 2023
    Tuin: Grote taxus omzagen; 1 boom
    Geheel verlopen volgens afspraak, ik ben zeer tevreden! En ook nog voor een normale prijs itt andere bedrijven. Ik kan funky gardens zeer zeker aanbevelen
  • Review door Maggie, Hilversum
    Beoordeeld op 29 okt 2022
    Vlonder plaatsen: 11 m²; In overleg
    Echt een aanrader. Ik heb Jan Willem ingehuurd om een vlonder te vervangen en ik was er zo tevreden mee dat ik hem uiteindelijk heb gevraagd om mijn hele voor- en achtertuin helemaal te renoveren en onderhouden. Nu als ik ooit onderhoud in mijn tuin nodig heb ik weet wie ik moet bellen, en ik heb hem ook doorgestuurd naar meerdere vrienden die ook ontzettend blij met hem zijn. Als jij een top tuinman wil hebben ben jij aan de juiste adres!
  • Review door Eva Schrijer, Amersfoort
    Beoordeeld op 17 aug 2022
    Tuin: Boom snoeien; 1 boom
    Perfect! Mooi op tijd, boom goed gesnoeid. Hopelijk vaker als tuinman.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 aug 2022
    Schutting of hek plaatsen: 3 L; 2 H; Metaal; Zijtuin
    Afspraak gemaakt om te komen meten en kijken wat er moet gebeuren, hij is nooit gekomen en heeft mij verteld dat hij geen interesse meer heeft. Ik heb 1 uur gereden om op de afspraak te zijn. Duidelijk onbetrouwbaar!
  • Review door Eric, Roelofarendsveen
    Beoordeeld op 7 mrt 2022
    Schutting of hek plaatsen: 4 L; 2 H; Hout; Voortuin
    Jan Willem is een rustige gedreven vakman die de tijd neemt om zijn klus op een goede manier af te ronden. Hij heeft bij ons een schutting geplaatst en het laatste deel moest hij afmaken in de regen, storm en in het donker. Toen de volgende dag bleek dat een schuttingdeel niet helemaal naar ons zin zat hebben we contact gehad en is hij terug gekomen om het probleempje op te lossen. Geen enkele discussie of weerklank. Echt een prima kerel die zijn afspraken nakomt en netjes werk aflevert. Wij bevelen Jan Willem dan ook aan als klusser.