Frank Lansink

Frank Lansink beoordelingen (5)

• Review door AM, Arnhem
    Beoordeeld op 12 jul 2021
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Samen met Frank binnenmuur op zolder geplaatst. Electra doorgetrokken en verlegd, ramen geplaatst en deur gemaakt. Ontzettend goede maar ook vriendelijke vakman. Resultaat werken we zelf af maar mag er zijn! Een aanrader.
  • Review door Rafael, Arnhem
    Beoordeeld op 12 apr 2021
    Schutting of hek plaatsen: 2 L; 2 H; Hout; Zijtuin
    Frank kwam naar mijn huis en bouwde een poort voor me. Hij was erg professioneel. Beter dan dat, ik werkte met hem (omdat ik wilde leren) en Frank was erg geduldig en heeft me veel geholpen. Ik zou Frank zeker weer inhuren!
  • Review door Piekema
    Beoordeeld op 4 apr 2021

Koof geplaatst in de de keuken boven het keuken eiland. De koof is afgewerkt met gips, in de koof zijn 6 philips hue spot aangebracht.

Dhr Lansink heeft top werk verricht. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en dacht mee met problemen. De koof was binnen de afgesproken tijd klaar. De koof zelf is erg strak geworden, en hierdoor kon de stucadoor deze ook goed afwerken. De ingebouwde Hue spotjes werken ook naar behoren
    (Bewerkt op 6 apr 2021)
  • Review door Peter
    Beoordeeld op 4 apr 2021

In de hal een houten schoenenrek gemaakt dat past in binnen de hal en lijkt alsof het er al jaren zit.

Het schoenenrek past goed en ziet er goed uit. Frank heeft ons dit idee aan de hand gedaan en meegedacht, wij wilde eerste wat anders. Ik ben blij dat we het voorstel van Frank hebben gedaan. Daarnaast vriendelijke vent en alles netjes achtergelaten.
    (Bewerkt op 6 apr 2021)