Expo Stuc

Expo Stuc beoordelingen (8)

• Review door Inge, Helmond
    Beoordeeld op 6 dec 2020
    Stucen: 70 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Hele slechte ervaring met dit bedrijf gehad. Prijs afspraak gemaakt, en achteraf ons meer willen laten betalen. Vervolgens met ze langs alle punten gelopen waar we niet tevreden over waren en met veel gestennis gelijk gekregen. Zijn op onze buitenmeubels gaan zitten, en het stucwerk zit er nog steeds op. Tegels kapot gelopen, en continue ontkenning dat zij dat hebben gedaan. Ik zal ze nooit meer bellen voor te komen stuccen, goedkoop is duurkoop in deze.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roermond
    Beoordeeld op 30 jul 2019
  • Review door John, Born
    Beoordeeld op 25 jul 2019
    Stucen: 60 m2 wanden
    Op korte termijn beschikbaar. Harde werker volgens gemaakte afspraken. Aan te bevelen voor stucwerk
  • Review door Lisanne, Maarheeze
    Beoordeeld op 13 jul 2019
    Stucen: 65 m2 wanden
    Expo Stuc heeft goed werk afgeleverd. Alles werd goed gecommuniceerd met ons. Top gewoon!
  • Review door Ralf, Maastricht
    Beoordeeld op 14 jun 2019
    Stucen: 130 m2 wanden
    ExpoStuc was onze redder in nood. Andere stukadoors hadden de dag van te voren afgebeld. Appie kwam en heeft met al onze onmogelijke wensen rekening gehouden. Snel. Redelijke prijs, en heeft onze overige kleine probleempjes ook opgelost. We gaan zeker weer gebruik maken van ExpoStuc. Zeer zeer zeer blij met het resultaat.
  • Review door Melanie
    Beoordeeld op 4 jun 2019

Stucen

Alles is goed gestuct en ze waren zeer goed bereikbaar. Wat ik goed vond is dat er veel troep van de klus komt maar dat alles achteraf netjes achtergelaten is.