De Kok elektro
De Kok elektro
Beoordeling: 4.7 van 54.75105 reviews

Alle reviews (105)

 • Martijn, Dordrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 2 jun 2018
  wandcontactdoos verplaatsen 4 stuks
  Offerte gevraagd om een 4 wandcontactdozen te verlagen. De Kok Elektro dacht met mij mee en uiteindelijk heb ik extra utp kabels laten trekken, doorvoerbuis in de muur zodat de tv ook echt lijkt te zweven aan de muur en de verlichtingsschakelaars ook laten tot deurklink hoogte. Fijn dat er met de klant wordt meegedacht en het eindresultaat is super geworden. Nergens meer kabels in huis, alles netjes onder het huis en komen netjes uit de muur waar het nodig is en keurige uniforme look met zelfde kleur wandcontactdozen en schakelaars. Contact verloopt snel en afspraken worden keurig nageleefd! Kortom als er weer wat gedaan moet worden, dan gaat het via De Kok Elektro!
 • Rene, Rotterdam
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 22 apr 2018
  werkzaamheden voor een elektriciën
  Tja, wat moet er nog meer over zeggen! Méér dan super! De mannen denken mee, zien alleen oplossingen ipv problemen, werken super netjes. 1 advies, wil je iets laten uitvoeren door een elektriciën bel met dit bedrijf! Bedankt mannen voor de super goede service en afwerking.
 • Anoniem, Naaldwijk
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 27 mrt 2018
  Elektra in bedrijfsruimte
  Ik zou Patrick zo weer vragen, werk is goed, prettig in de omgang, komt op tijd en heeft een prima prijs neergelegd. Gaat soepel om met meer/minderwerk, kortom, wat wil je nog meer?
 • Jurriaan, Zwijndrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 4 jun 2017
  stopcontacten verlagen + aarden
  De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd! Hij heeft ook nog twee extra lampen kosteloos opgehangen. Erg aardige man die zich aan de afspraak houd!
 • Michel, Zwijndrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 11 apr 2017
  Leidingwerk keuken
  Met De Kok elektro weet je 100% zeker dat de klus geklaard wordt. Patrick denkt mee, is flexibel, communiceert goed en is een enorme vakman. De prijs/kwaliteit verhouding is perfect, mede omdat hij snel en netjes werkt. Het plezier en de overtuiging om iemand te willen helpen spat er van af. Wij kunnen oprecht niet anders dan De Kok elektro de maximale score toekennen. Bedankt Patrick!
 • Anoniem, Dordrecht
  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 1 feb 2017
  groepenkast vervangen, elektra doortrekken, plaatsen nieuwe bedrading
  Ben een leek op gebied van elektra en was daarom blij met Patrick. Hij reageerde vanaf het begin snel op mailtjes en apps. Daarnaast gaf hij goed en eerlijk advies over wat hem het beste leek. Eenmaal aan het werk is het een echte vakman en harde werken. Ben tevreden over het geleverde werk, ziet er keurig uit. En het kleine beetje extra wat hij heeft gegeven! (Stopcontact in de meterkast).
 • Esther, Dordrecht
  Beoordeling: 4 van 5
  Beoordeeld op 31 jan 2017
  Electra en stopcontacten/schakelaars
  Prima werk geleverd. Komt afspraken na, duidelijk, vriendelijk. Denkt mee en adviseert.