CW-RIGGERS

CW-RIGGERS beoordelingen (16)

• Review door JH, Engwierum
    Beoordeeld op 27 apr 2026
    Pergola of tuinhuis plaatsen: Tuinhuis; Alleenstaand
    De klus verliep goed, de overkapping is heel netjes geplaatst. Kleine probleempjes werden in goed overleg snel en praktisch opgelost. Veel kennis en ervaring, prettig en fatsoenlijk in de omgang. Ik zou Calvin zeker aanbevelen!
  • Review door Gerjo, Zuidhorn
    Beoordeeld op 6 apr 2026
    Pergola of tuinhuis plaatsen: Tuinhuis; Alleenstaand
    Contact met Calvin was vlot. Ook de klus was vlot geklaard. Hij denkt goed mee en is prettig in het contact. En het belangrijkste de klus is goed uitgevoerd voor een goede prijs!
  • Review door Bert, Oudezijl
    Beoordeeld op 16 dec 2025
    Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren: Volledig...
    Super werk geleverd. Zeer professioneel, en harde werkers. Zijn heel erg tevreden met het werk wat geleverd is, en we gaan zeker contact houden voor in de toekomst. Kan jullie alleen maar aanbevelen, en ga zo door.
  • Review door Remko, De Knipe
    Beoordeeld op 17 dec 2022
    Kitten: Douche
    Alle vriendelijke, geduldig en nauwkeurig.. geen moment spijt van gehad calvin te hebben gekozen voor het verwijderen van kit en het opnieuw kitten van onze douche.. heeft aanvullend ook nog even een lekkage verholpen 😉
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmen
    Beoordeeld op 29 nov 2022
    Boeidelen: Volledig installeren of vervangen
    De afspraken zijn keurig nagekomen. De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Calvin en zijn collega zijn heel prettige mensen in de omgang. Ik ben zeer tevreden. Echte vaklui , een aanrader.
  • Review door René, Groningen
    Beoordeeld op 16 okt 2022
    Kitten: Beglazing
    Calvin heeft super strak en heel precies het kitwerk van onze pui opnieuw gedaan. Ook binnen de vloeraansluiting gekit en ook super strak. Ik beveel Calvin echt aan!