Bouw en Advies Huis

Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Rotterdam
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroep

 • Ontwerper

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 67405800

Wie is Bouw en Advies Huis? Na mijn opleiding Bouwkunde ben ik als bouwkundige adviseur gestart met mijn carrier in de Bouw. Als bouwkundig adviseur bij een gerenommeerde adviesbureau heb ik honderden woningen en VVE's mogen inspecteren. Aan de hand van deze inspecties werden de eigenaren geadviseerd over de onderhoud die nodig was voor hun woning. Behalve een meerjarigeonderhoudsplanning(MJOP) werden de adviezen gecombineerd met de mogelijke duurzame maatregelen en eventueel beschikbare subsidieregelingen. Als vervolgstap ben ik van advies geven overgestapt naar het begeleiden van kleinschalige bouwprojecten. Het aansturen van verschillende disciplines ging mij goed af. Voor een project ben ik gaan werken voor een grote internationale bouwbedrijf die gespecialiseerd is in de bouw van zwembaden, sport en bedrijfshallen. Als uitvoerder heb ik een gemeentelijke zwembad mogen gebouwd. Nadat het project succesvol was afgerond ben ik werk gaan werken in de werkvoorbereiding, en dit doe in nog heden met plezier. Als werkvoorbereider (bij een hoofdaannemer) heb ik honderden nieuwbouw projecten voorbereid. Deze projecten verschillen uit rijtjeshuizen, appartementen, eengezinswoningen en villa's. Naast mijn werk als werkvoorbereider werd ik regelmatig benaderd door particulieren voor diverse diensten zoals met maken van: Complete Bouw en werktekeningen Detailleringen Constructietekeningen Constructieberekeningen Bouwbegeleiding en adviezen Om deze reden heb ik besloten om mijn diensten ook professioneel via Werkspot aan u te bieden. Ik ben een spontane meedenkende bouwkundige die zijn werk zeer serieus neemt. Zowel kleine klusjes als grote projecten pak ik dan professioneel aan. U als klant wordt zover gewenst betrokken bij uw project. Behalve goed werk leveren vindt ik communicatie en afspraken belangrijk. Met plezier bied ik u mijn dienstverlening en garandeer ik u van een prettige ervaring. Ik wil u bedanken voor het lezen van mijn profiel. Tot ziens!

Portfolio

Reviews (3)

 • Calculation plan: 3 m2; Trapgat in beton voor vaste trap naar zolde...
  raadt vakman aan
  Super tevreden. Alles was duidelijk en overzichtelijk. Ik raad Bouw en Advies iedereen aan.
  Rotterdam
  Sun Style Studio's BV M.C.Lingers
 • Het leveren van bouwtekeningen en constructieberekeningen voor een omgevingsvergunning ten behoeve van een dakopbouw op een bestaande woning.
  raadt vakman aan
  Onze ervaring met Bouw en Advies Huis was en is nog zeer positief, hij denkt goed mee met de klant is erg hulpvaardig en klantvriendelijk in…
 • Splitsingstekeningen (bouwkundige tekeningen) gemaakt en vergunning aangevraagd t.b.v. woning splitsen En werktekeningen met constructietekeningen en berekeningen gemaakt ten behoeve van een aanbouw en tijdens de bouw begeleiding gegeven.
  raadt vakman aan
  Zonder je begeleiding was het niet gelukt om uitbouw te doen, bedankt voor je professionele begeleiding. 😊🙏.