Autobedrijf Vleutensevaart

Autobedrijf Vleutensevaart beoordelingen (6)

• Review door Sandra, Utrecht
    Beoordeeld op 5 feb 2018
    Bumper ford fiesta vernieuwen
    Zeer goed, kon op de reparatie wachten, sneller dan ik had verwacht, kortom goede service, ook voor de afgesproken prijs.
  • Review door Ebbo, De Meern
    Beoordeeld op 2 jan 2017
    [Honda Accord 2009] Achterremmen lopen aan, voorremmen vervangen
    Kon er snel terecht. Helaas was er een dubbele boeking waardoor ik een uurtje moest wachten (ik kreeg wel de keuze om de auto achter te laten of later terug te komen). Ik had gelukkig geen haast. Werkplaats is goed uitgerust en men beschikt over goed (speciaal) gereedschap. Mocht bij de reparatie aanwezig zijn, zodat ik een goed beeld kreeg van de situatie. Eerlijk advies en uitleg. Monteur/mede eigenaar maakte ook een proefrit voorafgaand en na de reparatie. Duidelijk en goed opgeleid persoon en prettig in de communicatie. Prijs was alleszins redelijk (bij de dealer was ik alleen aan materiaal al het dubbele kwijtgeweest). Zeker voor herhaling vatbaar.
  • Review door Jelle, Utrecht
    Beoordeeld op 8 mrt 2016
    vervangen remklauw
    Super goede service voor een goede prijs en denkt super goed mee!
  • Review door Y.ozdemir
    Beoordeeld op 1 mrt 2016

Koppeling Seat Leon en APK

Ik had problemen met mijn koppeling en mijn auto moest gekeurd worden. Ik was bij een ander garage geweest, maar vond ze best prijzig. Toen heb ik gegoogled en terechtgekomen bij autobedrijf Vleutensevaart. Ik ben goed geholpen. De jongens die daar werken zijn flexibel en klantvriendelijk, ik had geen afspraak gemaakt en kon gelijk bij hen terecht. De prijs en service waren prima. Ik blijf zeker bij deze autobedrijf mijn auto onderhouden.
  • Review door Znoah
    Beoordeeld op 19 feb 2016

APK Distributieriem vervangen en grote beurt.

Ik heb mijn distributieriem laten vervangen en een grote beurt gekregen. Autobedrijf Vleutensevaart heeft dit binnen een werkdag uitgevoerd. Snel en vakkundig! Mijn Seat Ibiza ST rijd weer super. Zeker een aanrader.