Autobedrijf T. Geurtsen

Autobedrijf T. Geurtsen beoordelingen (8)

Beoordeeld op 16 jul 2024
  • Review door Jos Verschaeren, Neerloon
    Beoordeeld op 27 nov 2023
    Auto: Reparaties
    Mijn Renault Trafic schakelde heel moeilijk moeizaam. Al eerder was gebleken dat dat niet lag aan de koppelingscilinder, maar waarschijnlijk aan het druklager van de versnellingsbak. Als je zoiets openhaalt is het wel verstandig om maar meteen de hele drukgroep te vervangen. Genoemde reparatie is uitgevoerd door Teunis Geurtsen en ik ben daar uitermate tevreden over. Hij communiceert goed over hoe de aanpak zal gaan zijn, over de te verwachten kosten, en over wanneer hij verwacht dat de auto weer klaar is. Er was bovendien een leenauto ter beschikking. De prijs was goed en het resultaat ook. Prima garage.
  • Review door René, Utrecht
    Beoordeeld op 30 jul 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 25 jun 2023
    Auto: Reparaties
    Enorm snel, professioneel, vriendelijk en bovenal zeer vakkundig geholpen. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
  • Review door Aygo bezitter, Utrecht
    Beoordeeld op 24 mei 2023
    Auto: Reparaties
    Deze garage heeft een reparatie uitgevoerd voor minder dan de helft van wat mijn lokale garage ervoor vroeg. Vriendelijke ontvangst, goede service, en transparantie over de kosten en werkzaamheden. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 23 mei 2023
    Auto: Reparaties
    Raparaties uitgevoerd na een ongeval (bumper/radiator). De heer geurtsen bood direct hulp en heeft de klus naar volle tevredenheid en snel geklaard.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 3 mei 2023
    Auto: Reparaties
    Snel geholpen en probleem opgelost.