ADAPT verbouwen en meer

ADAPT verbouwen en meer beoordelingen (15)

• Review door Ben, Groningen
    Beoordeeld op 23 feb 2020
    Lekkage: Lekkend dak
    Dhr. Lenstra nam contact met mij op om een afspraak te maken om de lekkage te bekijken. Dit is verholpen en ik ben zeer tevreden. In contact vriendelijk en professioneel. Erg prettig dus!!
  • Review door Harrie, Eext
    Beoordeeld op 11 jan 2013
    nieuwe badkamer maken
    Bart heeft bij ons een geheel nieuwe badkamer gemaakt en we zijn uiterst tevreden over alles.Van de offerte tot de afwerking is alles keurig gegaan. Bart is een vakman, hij werkt heel erg netjes, zo werd bijv. alles afgedekt met stuclopers. Hij denkt mee en signaleert tijdig problemen maar heeft dan ook al een oplossing bedacht. Wij bevelen Bart zeker aan en als we weer een klus hebben is hij de eerste die we bellen. Fam. Klaas
  • Review door Rene, Hoogezand
    Beoordeeld op 3 jan 2012
    lekkage badkamervloer
    prima geen vervolg offerte ontvangen, da's een beetje slordig
  • Review door Jan, Groningen
    Beoordeeld op 13 mrt 2011
    Renoveren badkamer
    Een prima vakman die een perfecte badkamer voor ons heeft afgeleverd. Hij denkt goed mee aan al je wensen. Wij waren zo tevreden over zijn werk, dat hij ook onze toiletruimte gaat doen. Al met al een vakman waar je op kan bouwen.
  • Review door Gerard, Assen
    Beoordeeld op 7 feb 2011
    renovatie toilet
    Bart is een vakman. Je kan hem met een gerust hart een klus laten uitvoeren. Alleen het stucwerk doet hij niet. Maar ons nieuwe toilet ziet er super uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bovensmilde
    Beoordeeld op 1 feb 2011
    Vervangen toilet en tegelwerk + plaatsen fonteintje
    Prima werk afgeleverd en bijzonder netjes gewerkt. Alles volgens afspraak, op tijd en rekening houdend met wensen van de klant.
  • Review door KP, Marum
    Beoordeeld op 23 jan 2011
    Renovatie badkamer 2.80 x 2.40
    Bart is een goede en betrouwbare vakman. Kiest niet voor de makkelijkste, maar de beste oplossing. Heeft goede ideeen, werkt vlot en binnen budget. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 2 jan 2011
  • Review door vd Ploeg, Zuidbroek
    Beoordeeld op 1 nov 2010
    Aanbouw achterzijde tussenwoning
    Grote klasse. Bart is een echte vakman: denkt mee, werkt hard en is een echte perfectionist! Als er weer een klus aan zit te komen dan bellen we hem zeker weer op, een echte aanrader dus...