A.A.V. Service & Trading
Beoordeling: 4.6 van 54.65202 reviews

• Ted Eindhoven , Maarssen

Beoordeeld op 15 sep 2023
    Airconditioning repareren: 1 apparaat; Onderhoud
    Snelle reactie, kon snel op afspraak komen. Zeer aardige en bekwaam zn werk gedaan. Zeer tevreden Ted en Corrie uit Maarssenbroek
  • Johan, Almere

Beoordeeld op 5 sep 2023
    Airconditioning repareren: 1 apparaat; Vullen airco en controle air...
    Henk heeft geholpen de door ons zelf aangelegde split-airco aan te sluiten. Was lastige klus ivm doortrekken/lassen leidingen, maar heeft uitstekend werk verricht. Ook airco gevuld en controles uitgevoerd. Kortom, we zijn erg tevreden.
  • Dave, Oudendijk

Beoordeeld op 31 jul 2023
    Bijvullen en onderhoud split airco
    Henk heeft onze zelf geinstalleerde split airco in bedrijf gesteld. Erg vriendelijk en vakkundig.
  • Axel, Den Haag

Beoordeeld op 7 jul 2023
    Airconditioning repareren: 3 apparaten; Gas toevoer
    Henk heeft ons airco systeem bijgevuld en weer in bedrijf gesteld. Dit alles voor een eerlijke prijs en veel aandacht. Deskundigheid en betrouwbaarheid zijn woorden die hierbij passen. We willen hem graag aanbevelen. Voor onszelf zal het zeker niet de laatste keer zijn dat we hem gaan contacteren!
  • Anoniem, Aalsmeer

Beoordeeld op 19 dec 2022
    Warmtepomp: Onderhoud nodig
    Henk is vanmiddag langs geweest en heeft de klus naar alle tevredenheid uitgevoerd!
  • Anoniem, Rijswijk

Beoordeeld op 29 okt 2022
    Airconditioning repareren: 1 apparaat; Druktest, vacumeren en bijvu...
    Henk heeft het aircosysteem dat ik zelf aangelegd heb, in bedrijf gesteld. Werkzaamheden waren het afpersen van de installatie met stikstof, vacumeren van de koelleidingen, vullen van het systeem met koudemiddel uit de buitenunit en het bijvullen met extra koudemiddel. Henk communiceert snel en duidelijk, doet zijn werk weldoordacht en rustig en geeft uitleg bij wat hij doet. Ik heb er geen spijt van dat ik deze klus aan hem heb gegund en klop voor een volgende klus graag weer bij hem aan!
  • Rafferty, Papendrecht

Beoordeeld op 22 feb 2022
    Airconditioning repareren: 1 apparaat; Airco verwarmd niet meer
    Ik heb 3 sterren gegeven vanuit het kwaliteit omdat ik dat dus niet weet maar ik vind het wel belangrijk om mijn feedback te geven vanuit betrouwbaarheid van vertrouwen. Persoonlijk ben ik er een beetje klaar mee dat er tegenwoordig vanuit partijen niet meer gecommuniceerd word en zo is ook mijn ervaring met A.A.V. Service & Trading. Nadat ik een oproep heb geplaatst en de A.A.V. Service & Trading gesproken heb over de telefoon (2x die dag) zou hij dezelfde dag nog langskomen. Hij had een spoedreparatie tussendoor en zal mij diezelfde dag nog contacten. Dat is ruim 1 week geleden en ik heb niks meer vernomen. Inmiddels met een ander bedrijf contact opgezocht voor het bekijken van ons probleem.