Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door J, Zeist
    Beoordeeld op 30 dec 2015
    Vervangen stoppenkast voor groepenkast en plaatsen aardlekschakelaar
    Hr. Yigit heeft bij ons een oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe schakelkast. Nadat ik hem belde was direct alles duidelijk en al snel een vertrouwd contact. Tevens een nieuw stopcontact in de meterkast geplaatst. Zeer goed en vakkundig geholpen. Dit is een echte vakman die heel schappelijk is en alle tijd neemt om dingen uit te leggen. Ik kan hem iedereen aanbevelen. De prijs / kwaliteitsverhouding is zeer goed!
    (Bewerkt op 30 dec 2015)

Beste heer, veel succes met uw nieuwe groepenkast en tot de volgende keer. Yigit Elektrotechniek

Reactie geplaatst 30 dec 2015
  • Review door Gabriella, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 dec 2015
    Herstellen wasmachinekraan
    Vakkundig, erg goede service en super snel voor een mooie prijs. Erg aan te bevelen.
  • Review door P., Westmaas
    Beoordeeld op 20 dec 2015
    Keuken voorbereiden voor plaatsing nieuwe keuken
    Yigit, heeft bij ons de oude keuken gedemonteerd en afgevoerd, alle leidingen zijn netjes volgens de leidingenschema verlegd met kwalitatieve materialen. Alles is na opleveren nog gecontroleerd door de keukenleverancier. Complimenten gekregen wegens tot op de centimeter op de juiste plaats. We hebben een ABB groepenkast gekregen voor een internetprijs waar we dik blij mee zijn. Vervolgens hebben we het stucwerk dhr. Yigit ook gegund. Zoals de heer Yigit tijdens zijn afspraken beweerde "een hand op het glas andere hand op het stucwerk" en ja hoor werkelijk spiegelglad en alle hoeken van de keuken muren netjes 90 graden. Wij zijjn zeer blij met het geleverde werk. En zullen Yigit zeer zeker aanbevelen in onze familie en vriendenkring.

Beste heer Bergwerf, bedankt voor de fijne samenwerking en tot de volgende keer.

Reactie geplaatst 20 dec 2015
  • Review door Kelvin, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 dec 2015
    Afmonteren van elektra en loodgieters werk in keuken na keukenmontage
    Meneer kon erg snel langskomen en is vlug te werk gegaan. Wat tips meegekregen. De prijs was aan de hoge kant maar wellicht was dit compensatie voor het weekend? Sommige ontbrekende kennis was wat minder helaas en hierdoor zitten we met een extra kraan.
  • Review door Ben, Rotterdam
    Beoordeeld op 18 nov 2015
    Vervangen keramische kookplaat.
    Een prima vakman. Heel vlot deze klus geklaard, op tijd begonnen,snel en vakkundig afgerond. Zeer tevreden! Ben Baan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rockanje
    Beoordeeld op 27 aug 2015
    Groepenkast vervangen
    Yigit netjes gewerkt. -Hier en daar wat tips die erg nuttig zijn. -keurig op tijd. -prijs afspraak ook netjes nagekomen!
  • Review door Velthuis, Vlaardingen
    Beoordeeld op 21 jul 2015
    we willen onze groepenkast vervangen
    Netjes gebeld van tevoren. Duidekijke uitleg. Gepassioneerd en netjes een groepenkast geplaatst. Als ik nog wat klussen heb bel ik