Witgoedinspectie

Witgoedinspectie beoordelingen (29)

• Review door Kelly, Groningen
    Beoordeeld op 5 jun 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Bosch
    Richard heeft professioneel en vlot een nieuwe aansluitkabel op de wasmachine gezet en deze op de trekschakelaar aangesloten. Zelfs nog even de wasmachine waterpas gezet, heel fijn! Nu kan ik met een gerust hart de was doen.
  • Review door bram, Oude Pekela
    Beoordeeld op 5 mei 2021
    Reparatie witgoed: Wasmachine; siemens
    Vakman in 1 woord. alles goed geregeld tegen normale prijzen goed advies gekregen waar we op moeten letten en voor behoud van de machine ik weet waar we moeten zijn voortaan en zeker een aanrader
  • Review door Arie, Deventer
    Beoordeeld op 22 apr 2021
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Bosch
    Ik was op zoek naar iemand om de vaatwasser te repareren. Richard heeft geadviseerd dit niet meer te doen gezien de staat en leeftijd van de vaatwasser. Vervolgens heeft hij een nieuwe vaatwasser voor ons besteld en geplaatst. Dit is in korte tijd gebeurd en hij heeft de tijd genomen om de vaatwasser goed in te bouwen. Deze vakman is aan te raden en de volgende keer maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.
  • Review door Ingrid, Doorwerth
    Beoordeeld op 18 sep 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; AEG lavamat electrolux
    Het manchet van mijn wasmachine was kapot. Via werkspot kwam ik bij Richard van Fial terecht. Helaas bleek er meer aan de hand te zijn dan alleen het manchet. Mijn wasmachine was op, hij heeft me het laten zien. Hij was niet te repareren helaas. Wat fijn dat hij een nieuwe en een tweedehands bij zich had. De keuze werd een nieuwe. De oude heeft hij gelijk mee genomen en de nieuwe aangesloten. Heel blij mee. Wat een service en goede tips. Ik zal je zeker aanraden bij andere mensen.
  • Review door Klant van Witgoedinspectie
    Beoordeeld op 30 aug 2020

Vaatwasser reparatie

Top! Highly recommend!
    (Bewerkt op 31 aug 2020)
  • Review door Marjolijn, Heerenveen
    Beoordeeld op 29 aug 2020
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens SD6P1S
    Richard was heel behulpzaam. Toen na de eerste keer bleek dat de vaatwasser nog steeds storing had, kwam hij de volgende dag meteen terug om het te maken. Zeer tevreden met zijn werk en de prijs! Zou hem zeker aanraden.
  • Review door Mark
    Beoordeeld op 13 aug 2020

Vaatwasser plaatsen

Fial heeft heel netjes gewerkt met veel geduld. Keert zijn hand niet om voor wat extra werk zonder gelijk extra geld te vragen. Topservice, we zijn erg tevreden!
  • Review door Cindy, Ede
    Beoordeeld op 20 jul 2020
    Reparatie witgoed: Wasmachine; Whirlpool Primo 1406UM
    Fial heeft mij heel goed geholpen. Ik besprak vooraf het probleem met hem en toen bleek dat de wasmachine waarschijnlijk een dure reparatie nodig zou hebben. Hij adviseerde me om gelijk een nieuwe te kopen, zonder dat hij langs zou komen, zodat ik kosten zou besparen. Dit vind ik ontzettend eerlijk van hem en ik waardeer zijn advies ontzettend.