Waaijenberg Vloerverwarming B.V.

Waaijenberg Vloerverwarming B.V. beoordelingen (27)

• Review door Jorge, Veenendaal
    Beoordeeld op 29 apr 2015
    Nieuwe vloerverwarming plaatsen
    Stanley en Martien hebben goed werk geleverd. Aan het einde alles uitgelegd en geholpen met het gehele systeem te ontluchten. Alles is goed gegaan en het ziet er goed uit.
  • Review door Dave, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 mrt 2015
    Vloerverwarming op stadsverwarming nieuwbouw
    Wat een top bedrijf ! Ik had vooraf een aantal vragen die zeer professioneel en duidelijk aan een leek beantwoord zijn. Zeer fijne communicatie. We hebben met meerdere huizen in de straat de vloerverwarming via Waaijenberg laten aanleggen. Komen netjes op afgesproken tijd en gaan gelijk aan de slag. Binnen een dag lag de hele verwarming. Ook netjes de radiatoren afgedopt en verwijderd. Ik kan een ieder dit bedrijf aanraden voor topkwaliteit en super service !
  • Review door Sayed, Tilburg
    Beoordeeld op 27 jan 2015
  • Review door Fons, Woerden
    Beoordeeld op 12 aug 2014
    Vloerverwarming
    Werkzaamheden zijn vlot en naar tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Maartje, Vleuten
    Beoordeeld op 29 jul 2014
    Vloerverwarming
    Goede ervaring! In de badkamer en benedenverdieping hebben wij vloerverwarming laten leggen. De communicatie is heel fijn, afspraken worden duidelijk gemaakt. Ze hebben hard gewerkt, komen op tijd en de vloerverwarming was binnen een dag gelegd. Zeker een aanrader!!!
  • Review door khalid, Veenendaal
    Beoordeeld op 8 apr 2014
    vloerverwarming aanleggen ca. 40 m2
    vloerverwarming is inmiddels aangelegd en ik ben tevreden over het resultaat. De aankomende weken moeten we zien of de vloerverwarming ook goed werkt. Over dhr. Waaijenberg kan ik zeggen dat hij een vriendelijke man is die verstand van zaken heeft. 2 zaken ben ik wat minder over te spreken: hij werd geïrriteerd vanwege het feit dat ik een aantal leidingen had laten zitten, wat ik bewust had gedaan omdat ik niet zeker wist of deze verwijderd konden worden. Zijn reactie vond ik niet klantvriendelijk. En daarnaast heeft hij voor de meest makkelijke aansluiting op de huidige leidingen gekozen waar ik achteraf toch spijt van heb. Ik had graag gezien dat hij daar wat meer in mee zou denken.
  • Review door A van de Vendel, Veenendaal
    Beoordeeld op 15 dec 2013