W.J. Kersten B.V.

W.J. Kersten B.V. beoordelingen (244)

• Review door Wikash, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 2 feb 2013
    Warmtepompboiler verwijderen en mechanische ventilator installeren
    Er is netjes werk afgeleverd. Ook waren ze op tijd waren sneller dan verwacht klaar. Terugkomen voor een klein mankement ging heel snel en werd accuraat opgelost.
    Beoordeeld op 1 jan 2013
    Afvoer keuken
    Snelle reactie en Top geregeld, inmiddels al meerdere klussen voor me uitgevoerd
  • Review door Dahlhaus, Den Haag
    Beoordeeld op 27 okt 2012
    3 radiatoren vervangen door nieuwe
    Prima ervaring met deze vakman. Het werk is netjes en snel uitgevoerd en een extra klusje dat ik ter plekke bedacht (schoonmaakbeurt CV-ketel en radiatorkraan vervangen) werd ook nog gedaan.
  • Review door KJ, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 19 okt 2012
    1 verwarming van circa 120 cm terughangen
    Simpelweg gewoon goed! Vakman met verstand van zijn werk. Werk werd snel en eenvoudig uitgevoerd, niet teveel kletsen maar gewoon goed werk doen en klaar. Was geen moeilijke klus, maar voornamelijk verzekeringstechnisch voor ons een reden om uit te besteden. Het kaartje van WJ Kersten zit in de map, mochten we meer sanitaire klussen hebben! Aanrader!
  • Review door Bernhard, Den Haag
    Beoordeeld op 19 okt 2012
    Aanleg verwarming en wastafeltje op zolder
    Wilco is een fijne man, die zijn vak tot in de puntjes kent. Bovendien denkt hij goed mee, zodat je bij oplossingen komt die je zelf nooit bedacht had. Daardoor hebben we nu veel meer ruimte op zolder, bij de wasmachine en de droger.
  • Review door Sebti, Den Haag
    Beoordeeld op 13 okt 2012
    Aanbrengen T-stuk, plus vastzetten aansluitpunt
    De heer Kersten is een echte vakman! Hij heeft de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hij is professioneel en prettig in de omgang. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Kortom een aanrader.
  • Review door MG, Zoetermeer
    Beoordeeld op 27 sep 2012
    Ophangen badmeubels en douchewand plaatsen
    Uiterst vriendelijk en betrouwbaar bedrijf. Zeer vakkundig en kijken niet om voor een uurtje meer werk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader.
  • Review door Andre, Den Haag
    Beoordeeld op 17 sep 2012
    aansluiten afwasmachine
    Uitstekend. Op tijd en uitstekend goed werk. Aanrader
    Beoordeeld op 29 aug 2012
    Verwijderen verwarming
    Wilco is een zeer prettige opdrachtnemer: duidelijk in wat je kan verwachten, scherpe prijs en houdt zich aan de afspraak. Hij is vooraf komen kijken en gaf aan dat hij binnen een half uurtje klaar zou zijn. Nou, dat was ook zo! Hij was prima op tijd aanwezig en de klus snel en vaardig afgerond. Zelf meegeholpen met het afvoeren van het restmateriaal. Gelijk een offerte gevraagd voor vervolg werkzaamheden!