Voegbedrijf C. Bakker

Voegbedrijf C. Bakker beoordelingen (23)

• Review door Coen, De Zilk
    Beoordeeld op 6 jul 2020
    Gevel reparatie: 50 m2
    Offerte snel gemaakt, werk goed uitgevoerd. De buren zeggen allemaal dat de lichtere voegen en de frisse zicht op de stenen heel mooi zijn.
  • Review door Dennis, Leiden
    Beoordeeld op 5 jun 2020
    Gevel renovatie: Hele gebouw
    Nogmaals dank voor het renoveren van onze voor- en achtergevel (hakken, stralen, voegen en impregneren). Ons huis ziet er van buiten een stuk beter uit en tevens is de lekkage hierdoor verholpen. Ook belangrijk, men ruimt de boel weer netjes op (zelfs zo goed dat de buurvrouw nog steeds zoekende is naar haar bezem ;-)). Tip voor potentiële klanten; zorg dat je een sixpackje koud hebt staan, want vooral Charles is dan wel te porren voor wat extra werkzaamheden zoals het reinigen van het tuinmuurtje van de buren.
  • Review door R, Den Haag
    Beoordeeld op 5 jun 2018
    Uit slijpen /hakken en voegen
    Top bedrijf echte vakman top werk geleverd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 1 mrt 2018
    Gevelreparatie/-renovatie
    Teleurgesteld! Deze aannemer reageerde meteen op mijn opdracht en kwam ook diezelfde week langs om de klus te bekijken. Wij hebben de opdracht op vrijdag besproken en hij zou mij diezelfde zondag een offerte uitbrengen, maar niets is minder waar. Ondanks de vele whatsappberichten en sms'en die ik hem verstuurd heb, bleef een reactie, laat staan een offerte, uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 27 okt 2017
    Voegwerk vervangen 23 m2
    Charles is een vakman met verstand van zaken. Het werk is uitstekend uitgevoerd en onze voorgevel en tuinmuur lijken weer als nieuw. Als kers op de pudding heeft hij na afloop ook nog even de ramen gelapt, toppie service !
  • Review door Rianne, Haarlem
    Beoordeeld op 12 okt 2017
  • Review door Rutger van Waveren, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 apr 2016
    Impregneren gevel
    Charles kwam langs om een offerte te maken om de gevel te impregneren. Maar na een watertestje was zijn mening dat de gevel niet geïmpregneerd hoefde te worden. Hij dacht mee met het probleem (vochtprobleem in een slaapkamer) en raadde een loodgieter aan om naar de dakgoot te kijken. Eerlijk advies dus, goede kerel. Aanrader.