Review door weiwei, Rotterdamweiwei, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 jan 2023Tuinonderhoud: 100 m²; Bomen snoeien, Heg snoeien, Planten bijwerke...Herman maakt onze tuin super mooi en netjes! Heel veel bedankt!
Review door Werkspot-gebruiker uit LeidenWerkspot-gebruiker uit LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 21 nov 2022Tuinonderhoud: 30 m²; Planten bijwerken, Onkruid verwijderen, Blade...Duidelijk en mooi op tijd! Tuin is mooi opgeleverd en klaargemaakt voor de winter
Review door Chris Laarman, ZoetermeerChris Laarman, ZoetermeerBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 sep 2022Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 3; Heg snoeien, Struiken...Prima, snel, vakkundig en plezierig
Review door Folkert, ZevenhuizenFolkert, ZevenhuizenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 7 sep 2022Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 5; Heg snoeienzeer tevreden met Herman! Hij werkt snel en grondig. Ik ga hem vaker vragen
Review door Joanne, LeidenJoanne, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 15 jun 2022Tuinonderhoud: 45 m²; Heg snoeien, Planten bijwerken, Onkruid verwi...super!
Review door Erik, WaddinxveenErik, WaddinxveenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 15 mrt 2022Tuinonderhoud: Bomen snoeien, Planten bijwerken, Onkruid verwijderenIk ben super tevreden over Herman. Hij werkt snel, netjes en voor een nette prijs. Zeker een aanrader en ga hem zeker vaker vragen voor onze tuin.
Review door Peter-Anne, ZoetermeerPeter-Anne, ZoetermeerBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 jan 2022Tuinonderhoud: Gesnoeide struiken verwijderen, grond omgraven, hek...Afspraken snel en duidelijk gemaakt. Er wordt echt meegedacht en het werk is piekfijn uitgevoerd zoals ik wilde. Helemaal prima dus.
Review door Werkspot-gebruiker uit ReeuwijkWerkspot-gebruiker uit ReeuwijkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 20 nov 2021Tuinonderhoud: 40 m²; Planten bijwerken, Onkruid verwijderenZeer goede prijs/kwaliteit. Prettige manier van werken. Gaan we zeker regelmatig onderhoud door laten doen
Review door James, LeidenJames, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 nov 2021Tuinonderhoud: 67 m²; Bomen snoeien, Heg snoeien, spullen om weg te...zeer vrolijk persoon, professioneel en enthousiast om het werk te doen.
Review door syl, Rotterdamsyl, RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 okt 2021Tuinonderhoud: 36 m²; Onkruid verwijderenStruiken en onkruiden weggehaald. Ben blij met het resultaat.👍🏽