Van Dam Tuinservice

Van Dam Tuinservice beoordelingen (183)

• Review door Pien, Voorschoten
    Beoordeeld op 29 sep 2012
  • Review door Chris, Utrecht
    Beoordeeld op 13 jul 2012
    Periodiek bijhouden van de tuin
    Top! Snel geregeld en onze tuin staat er weer prima bij. Al het tuinafval netjes afgevoerd en hard doorgewerkt!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 24 jun 2012
  • Review door Rob, Lisse
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    Alles terugsnoeien
    Gewoon een vakman! Doet nu het reguliere tuinonderhoud van deze tuin
  • Review door C.R.E., Maarssen
    Beoordeeld op 11 jun 2012
    Struikjes snoeien, onkruid verwijderen en onkruid tussen de betrati...
    Herman van Dam heeft vandaag de hele dag in de tuin gewerkt. Herman is echt een vakman en heeft niet alleen de achtertuin een grote beurt gegeven, waar ik om vroeg maar ook even de voor en de zijtuin erbij gepakt. Ik kom net uit mijn werk en zie dat ik een hele nieuwe tuin heb gekregen. Al het afval ook netjes afgevoerd. Vanochtend tussen 8 uur en 8.30 u. afgesproken.Voor 8 uur was hij er al! In september komt hij zeker bij ons terug voor een najaarsbeurt. Herman, wij vinden jou een topvakman !
  • Review door rob, Hoofddorp
    Beoordeeld op 8 jun 2012
    Tuin 'schoon'maken en deel nieuw beplanten
    Tevreden over Herman. Keurig onze tuin opgeknapt zoals we wilden. Advies over bijhouden en plantjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 2 mei 2012
    Borderbakken vullen met tuinaarde / potgrond
    Herman van Dam heeft de werkzaamheden perfect, volgens afspraak en heel netjes uitgevoerd. Ik zou Van Dam Tuinservice zeker voor een volgende klus weer inschakelen en kan hem dan ook van harte aanbevelen.
  • Review door Hans, Schiedam
    Beoordeeld op 17 apr 2012
    Voorjaarsbeurt
    Het is een echte vakman, die op uitstekende wijze mijn tuin een voorjaarsbeurt heeft gegeven. Stipt op tijd en werkt volgens afspraak. Zeker aan te bevelen voor iedereen.
  • Review door RJM, Den Haag
    Beoordeeld op 7 apr 2012
    snoeien leilinden - gezamenlijke actie straatvereniging
    Vriendelijke hovenier. Knipwerk was prima in orde, afvoer van takken verliep niet helemaal vlot hetgeen wel naar is opgelost. Offerte bleek te laag ingeschat bij door ons voorgestelde voor inspectie, uiteindelijke bedrag bleef binnen het budget dus in orde. Wij hebben besloten om volgend jaar Herman van Dam opnieuw uit te nodigen.