Review door sufyan, Utrechtsufyan, UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 feb 2026Meubels (de)monterenExcellent work 100% recommend
Review door Werkspot-gebruiker uit DeilWerkspot-gebruiker uit DeilBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 feb 2026Meubels (de)monteren: 3 meubelsUitermate bekwaam, werkt netjes en snel. Zeer aan te raden!
Review door Myrthe, AmersfoortMyrthe, AmersfoortBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 29 jan 2026Meubels (de)monteren: 4 meubelsAardige jongen, spreekt alleen engels, doet zijn werk goed!
Review door Sel, Hoogvliet RotterdamSel, Hoogvliet RotterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 26 dec 2025Meubels (de)monteren: 2 meubelsFlexibel, denkt mee en komt afspraken na. Meerdere items in één middag opgehaald en gemonteerd. Komt nog terug voor de resterende klussen.
Review door Werkspot-gebruiker uit VoorschotenWerkspot-gebruiker uit VoorschotenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 dec 2025Verhuizing particulier: 2 km; HuisTop verhuizers! Ontzettend harde werkers, goed in de communicatie en aardige gasten. Wij zouden ze zeker aanraden!
Review door Werkspot-gebruiker uit ZevenaarWerkspot-gebruiker uit ZevenaarBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 15 dec 2025Meubels (de)monteren: 1 meubelGoede communicatie, mooi op tijd en werkt netjes en snel. Top!
Review door Werkspot-gebruiker uit EindhovenWerkspot-gebruiker uit EindhovenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 13 dec 2025Diverse kleine klussen: Installatie; Licht en elektra, MeubelsSuper nice, fast arrangement. On time, work very quickly and carefully. Really helpful thanks a lot
Review door Werkspot-gebruiker uit UtrechtWerkspot-gebruiker uit UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 dec 2025Meubels (de)monteren: 4 meubelsVriendelijke monteur. Hij heeft snel en zorgvuldig gewerkt. Ook heeft hij mijn dozen voor me weggegooid. Ik zal hem voor meerdere klussen benaderen! Nogmaals bedankt.
Review door Tobyn, BeverwijkTobyn, BeverwijkBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 dec 2025Verhuizing particulier: 7971PX naarSimpelweg super, ik zal de TimmerTwins aan iedereen aanraden!
Review door Werkspot-gebruiker uit AmsterdamWerkspot-gebruiker uit AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 5 dec 2025Meubels (de)monteren: 2 meubelsSuper gedaan. Klus bleek bij aankomst ingewikkelder dan gedacht, maar zonder problemen uitgevoerd. Geweldig!