Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (833)

• Review door Hans, Haarlem
    Beoordeeld op 14 apr 2019
    Glazen wassen: 10 ramen; Eenmalig
    Na een hapering in de eerst gemaakte afspraak is uiteindelijk de volgende dag het werk netjes uitgevoerd.
  • Review door Alexander, Maarssen
    Beoordeeld op 28 mrt 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Marcel heeft onze dakgoten en dakkapel schoongemaakt, en ik ben ontzettend blij met de uitvoering hiervan. Bedankt!
  • Review door Bonecka, Wormer
    Beoordeeld op 25 mrt 2019
    Kraaiennest /vogelwering
    Top. Netjes afgewerkt en denkt goed mee over oplossingen. Eerlijke prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vleuten
    Beoordeeld op 25 mrt 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Heb weer een schone goot en de dakkapellen zijn weer wit. Communicatie ook prettig.
    (Bewerkt op 5 dec 2019)
  • Review door Fay, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 22 mrt 2019
    Dakgoot Schoomaken
    Marcel heeft mijn dakgoot schoongemaakt. Ik had geen idee dat zoveel bagger daarin zat. Het was een stuk meer werk dat wij beiden in gedachten hadden maar voor Marcel was dit geen probleem. Alles was netjes schoongemaakt inclusief de houtwerk onder de goot. Ben heel blij mee. Daarnaast heeft hij de houtwerk en glas van mijn veranda schoongemaakt. Het ziet nu als nieuw uit :). Bedankt Marcel...
  • Review door Olof, Zaandam
    Beoordeeld op 15 mrt 2019
    Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping
    Uitstekende ervaring. Ondanks het slechte weer was de klus snel en grondig geklaard. Snelle communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 9 mrt 2019
    regenpijp ontstoppen
    Zeer tevreden. Dakgoten zijn weer helemaal schoon en regenpijpen lopen weer prima door. Allemaal keurig gedaan, ook de boeidelen en onderkant dakgoten schoongemaakt. Dat alles voor een prima prijs. Wij gaan Marcel zeker vaker vragen.