Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (834)

• Review door Daryl, Zoetermeer
    Beoordeeld op 7 okt 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Mijn vader's dakgoot moest worden schoongemaakt. Marcel had een goede prijs en reviews. Op de dag van de afspraak was hij helaas ziek, maar netjes gemeld en afgesproken om later uit te voeren. Zodoende uitgevoerd, kan niet zelf bij de dakgoot (tussen zolder en 1e verdieping) om het te controleren, maar vertrouw dat het goed is uitgevoerd.

Dankjewel voor de review Daryl en heel graag gedaan

Reactie geplaatst 8 okt 2024
  • Review door Elles Duijndam, Noordwijk
    Beoordeeld op 7 okt 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Keurig op tijd, snel en super netjes mijn dakkapellen en zonnepanelen gereinigd. Heel blij mee! Opmerkzaamheid: hij zag dat mijn dakgoot bleek vol te liggen. Meteen ook schoongemaakt. Toppertje!

Dankjewel voor de mooie review Ik heb het heel graag gedaan Tot de volgende keer

Reactie geplaatst 8 okt 2024
  • Review door Marielle, Castricum
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Dakgoot: 5 m; Installeren
    Snel een afspraak, goede communicatie. Klus is zeer netjes en snel uitgevoerd Mijn hartelijke dank
  • Review door Yvon, Purmerend
    Beoordeeld op 30 sep 2024
    Dak of dakgoot repareren: 30 m²; Dakgoten; Regulier onderhoud
    Snelle reactie en klus met 2 man heel snel geklaard. Het was dat er nog een weekend tussen zat! Goten weer schoon voor een nette prijs. Geen rare dingen tegengekomen, dus vervanging is voorlopig niet nodig! Mocht er weer eens iets zijn, weet ik Stretch te vinden!
  • Review door Sarah, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 sep 2024
    Dakgoot: 4 m; Vervangen
    Prima communicatie en snel geregeld. Betrouwbaar, dank Marcel.
  • Review door Judith, Wijk aan Zee
    Beoordeeld op 27 sep 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Supersnelle actie. ik plaatste de opdracht, direct een reactie en de volgende dag was de klus geklaard. korte duidelijke communicatie. ongecompliceerd, snel en goed uitgevoerd!
  • Review door Piet Hein, Haarlem
    Beoordeeld op 24 sep 2024
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Snelle vlotte afhandeling van de klus. Dakgoten leeghalen. Goede communicatie, dus heel tevreden en voor herhaling.