Stretch Services

Stretch Services beoordelingen (834)

• Review door Sander, Hoofddorp
    Beoordeeld op 16 mrt 2025
    Diverse kleine klussen: Reparaties; Dakgoten
    Duidelijke opgave van kosten vooraf en de uitvoering was conform afspraak, we hoefden niet eens thuis te zijn.
  • Review door Nick, Vlaardingen
    Beoordeeld op 13 mrt 2025
    Schoonmaak rolluiken: 1 zonwering
    Stretch services hebben mijn dakkapel en zonnepanelen schoongemaakt. Het contact was zeer goed en de afspraken duidelijk. De resultaten van de schoonmaak zijn zeer goed. Als extra zijn ook nog de dakgoten gedaan. Voortaan stretch services voor mij!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 12 mrt 2025
    Schoonmaak dak: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Marcel heeft vorig jaar september de hardnekkige lekkage in onze dakgoot gerepareerd. We zijn nu een half jaar verder en nog steeds tevreden met het resultaat!
  • Review door Vincent, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 12 mrt 2025
    Dakgoot: Repareren
    Dakgoot zat los. Dakgoot zit weer vast. Meer moet je niet willen. Top.
  • Review door Molenaar, Assendelft
    Beoordeeld op 10 mrt 2025
    Schoonmaak rolluiken: 2 zonweringen
    Goed en snel contact gekregen met Marcel van Stretch. Reageert snel op vragen en kan direct ook met een duidelijke prijsopgave daarnaast was een afspraak zeer snel gemaakt. De rolluiken zien er weer als nieuw uit zijn van binnen en van buiten helemaal in de was gezet en ook de kap gaat er in zijn geheel van af en word gereinigd. Al met al zeer tevreden!
  • Review door Denise, Heemskerk
    Beoordeeld op 8 mrt 2025
    Schoonmaak rolluiken: 2 zonweringen
    Onwijs goed geholpen en ook fijn contact . Als ik weer iets heb zou ik zeker weer contact opnemen
  • Review door Marco, Barendrecht
    Beoordeeld op 4 mrt 2025
    Schoonmaak daken of dakgoten: Puntdak; Twee of meer verdiepingen
    Fijne communicatie, Goede prijs voor de werkzaamheden zonder bijkomende verborgen kosten. Komt afspraak na en werkt zeer netjes. Absoluut aan te bevelen.

Dankjewel voor de positieve review Marco Ik heb het werk met veel plezier uitgevoerd. Met vriendelijke groet Marcel

Reactie geplaatst 4 mrt 2025
  • Review door Peter , Hoofddorp
    Beoordeeld op 4 mrt 2025
    Schoonmaak dak: dakgoten; Twee of meer verdiepingen
    Everything went well, except that the appointment time was not kept (2 hours late) and no notice was given.

Hi Peter, I am sorry that I was not in time. Due to circumstances out ot my control I was later. Glad to hear you liked my work. Thank you and have a nice evening. Marcel

Reactie geplaatst 4 mrt 2025