Smit CV-ketel service

Smit CV-ketel service beoordelingen (63)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bennekom
    Beoordeeld op 15 jan 2024
    CV ketel repareren: Geen warm water
    Geen warm water. Op de dag van plaatsing op werkspot nog gefixt.
  • Review door Astrid Henraat, Beekbergen
    Beoordeeld op 13 jan 2024
    CV ketel repareren: Geen warm water
    Al twee weken zaten we zonder warm water. Na tig keer nee te horen te hebben gekregen van installatiebedrijven in de omgeving via werkspot geprobeerd, voor het eerst. Niels Smit reageerde snel, wist aan de hand van het verhaal al in te schatten wat het probleem vermoedelijk was en heeft het twee dagen laten gerepareerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen hem aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 23 dec 2023
    CV ketel repareren: Ketel maakt vreemde geluiden
    Ketel maakte een raar geluid. niels reageerde heel snel en kwam dezelfde dag kijken. 3 dagen later de ketel vervangen voor een goede prijs! Heel erg fijn.
  • Review door Roger, Ede
    Beoordeeld op 20 dec 2023
    CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel
    Na kontact te hebben gehad,meteen een afspraak gemaakt. 2 dagen later is de ketel netjes schoongemaakt en afgesteld. Heel tevreden over Smit CV-ketel service. En kan hem dan ook zeker aanraden. ☆☆☆☆☆
  • Review door Franco , Oosterbeek
    Beoordeeld op 6 nov 2023
    CV ketel repareren: Ketel maakt vreemde geluiden, Bezuinigen
    Smith CV_Ketel Service was een absoluut plezier om mee te werken. Was op tijd voor elke afspraak, was vriendelijk en behulpzaam bij het bespreken van het probleem en gaf ons een geweldige oplossing. Het werk werd volgens specificaties geleverd en hij werkte netjes. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen en zal in de toekomst weer van zijn diensten gebruikmaken.
  • Review door Marcel Komdeur, Doetinchem
    Beoordeeld op 3 nov 2023
    CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Kelder
    Supergoed contact, snelle reacties. Vakwerk afgeleverd. Spontane, nette, vrolijke vakman. Cv ketel vervangen en elektrische boiler geplaatst. Denkt goed met je mee en geen vel over de oren mentaliteit. Rookgas afvoer zal binnenkort gedaan worden. I.v.m. de storm gaan we niet op hoogte werken. (loopt door de schoorsteen) Ook nog een klein ander euvel verholpen, zonder moeite en geen gezeur over extra kosten.
  • Review door Matt, Ede
    Beoordeeld op 31 okt 2023
    CV ketel repareren: Geen verwarming
    Smit reacted quickly and checked the problem. Immediately came up with a solution, but we finally decided to change the boiler. Smit provided a reasonable offer, replaced the boiler in a professional way, quick and tidy. Highly reconmended.