Schilder voor u

Schilder voor u beoordelingen (52)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 28 mei 2023
    Schilderwerk buiten: Kozijnen
    Passie voor hun werk, erg prettig in contact, mooi en vlot resultaat.
    (Bewerkt op 8 jul 2023)

Dank voor de mooie review

Reactie geplaatst 8 jul 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schalkhaar
    Beoordeeld op 26 jul 2022
    Schilderwerk buiten: Kozijnen; 4 deuren; 5 kozijnen; 1 dakkapel
    Elfan en zijn collega hebben het schilderwerk netjes gedaan. Ze zijn vriendelijk en werken volgens afspraak. Ik kan ze ten harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 26 jan 2022
  • Review door Joris, Ugchelen
    Beoordeeld op 28 jun 2021
    Binnenschilderwerk: 1 trap
    Ik heb een uitstekende ervaring met Schilder voor U. Elfan heeft onze trap erg mooi geschilderd. Hij heeft zich aan alle afspraken gehouden en alles voor een nette prijs. Ik ben heel tevreden en zal Schilder voor U een volgende keer weer inhuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 30 apr 2021
    Binnenschilderwerk: 50 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Goeie gozer en harde werker, alle muren zijn met een verfrollers gedaan, maar achteraf gezien had ik denk ik toch gekozen voor een spuiter omdat je overal ziet dat de verf gerold is, dat is jammer. Verder hele goede communicatie. Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
  • Review door Ary, Huissen
    Beoordeeld op 20 jan 2021
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds
    Prima afspraken kunnen maken, al het schilderwerk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Keurig werk geleverd binnen de afgesproken tijd. Aanrader.
  • Review door Margriet , Arnhem
    Beoordeeld op 9 jan 2021
    Binnenschilderwerk: Wanden, Plafonds, Deuren
    Elfan heeft top gewerkt, binnen no time onze woonkamer en keuken geschilderd. Later teruggekomen voor onze buitendeur. Betrouwbaar, harde werker en vriendelijk. Werkt met super materiaal.
  • Review door Leonie, Arnhem
    Beoordeeld op 23 dec 2020
    Binnenschilderwerk: 1 binnen muur; 3 deuren; 3 deurkozijnen
    Elfan is een betrouwbare schilder en de communicatie was goed. Hij werkt snel en kwalitatief goed! Hij kon onze klus nog voor de feestdagen inplannen en dat was fijn dat het zo kort dag nog kon. We zullen hem zeker in de toekomst ook benaderen