SAS Bouw

SAS Bouw beoordelingen (60)

• Review door Willem, Hoorn
    Beoordeeld op 13 jul 2021
    Repareren: Douche
    Berry heeft bij ons de dagkant echt heel mooi opgeknapt door alles te herstellen wat de vorige klusser heel lelijk heeft achtergelaten. Daarnaast is er ook een nieuwe douchecabine geplaatst + toilet. Er gingen wat kleine dingetjes mis maar dat heeft direct ook weer goed hersteld. Communicatie is erg fijn en direct, alles kon in overleg. We zijn hem dan ook erg dankbaar dat hij met zijn planning kon schuiven om onze lekkage wat sneller te verhelpen. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden! Voegt daad bij woord en levert geen prutswerk! Bonuspunten: - zingt beter dan Roxanne Hazes - eet niet veel - laag in onderhoud - zindelijk

💪🏼👷👍🏼

Reactie geplaatst 13 jul 2021
  • Review door Willem
    Beoordeeld op 13 jul 2021

Dagkantafwerking + badkamer

Berry heeft bij ons de dagkant echt heel mooi opgeknapt door alles te herstellen wat de vorige klusser echt heel lelijk had achtergelaten. Daarnaast is er ook een nieuwe douchecabine geplaatst + toilet. Er gingen wat kleine dingetjes mis maar heeft hij ook goed weer hersteld. Communicatie is ook erg fijn en direct en alles kan in overleg. We zijn hem ook zeer dankbaar dat hij i.v.m. lekkage zijn planning kon aanpassen. Ik kan iedereen dit bedrijf echt aanraden! Voegt daad bij woord en levert geen prutswerk!
  • Review door Klant van SAS Bouw
    Beoordeeld op 10 jul 2021

Aan/afvoer vaatwasser aangelegt, lamp, antieke pannenplanken,grote spiegel en gordijnrailsen opgehangen.

Na mijn verhuizing naar Blokker ben ik na zoeken uiteindelijk bij Berry van Sas Bouw terecht gekomen. Heb ervaren dat Berry je met raad en daad bijstaat. Alle klussen die hij in mijn huis heeft gedaan heeft hij zeer netjes en vakkundig uitgevoerd, niets was hem te veel. Berry is ook een lieve en zachtaardige man. Dus als je een klus hebt, waarvan je wilt dat deze netjes en vakkundig wordt uitgevoerd moet je bij Sas Bouw in Blokker zijn.
    (Bewerkt op 12 jul 2021)
  • Review door Joseph Raga, Hoorn
    Beoordeeld op 2 jul 2021
    Lekkage: Lekkage
    Hallo iedereen, Ik wil graag mijn ervaringen delen met jullie voor SAS bouw. In het algemeen heb ik zeer goede ervaringen ermee. Verhaal in het kort: Enkele weken geleden had ik een lekkage in mijn badkamer. Het water schade was zichtbaar op de muren en plafond in de begane grond (zie bijlagen) Na het plaatsen van mijn opdracht op werkspot was ik best wel snel benadert door Berry. Hij heeft mij goed erover geadviseerd, afspraken die wij beiden hebben gemaakt is duidelijk en is nagekomen, mocht ik in de toekomst weer zijn diensten willen gebruiken, ga ik zeker doen.
  • Review door Familie, Hoorn
    Beoordeeld op 4 jun 2020
    Repareren: Diverse gevolgschade door lekkage vanuit de badkamer. Lo...
    Wij hadden al meerdere keren lekkage gehad vanuit de badkamer waarvoor wij 'vakmannen' hebben ingeschakeld. Het probleem werd echter nooit verholpen met wederom lekkage en flinke schade tot gevolg. Dit keer hebben wij het geprobeerd via werkspot. Na door verschillende partijen te zijn benaderd, kwamen wij in contact met Berry van Sas Bouw en dat voelde direct goed. Toen Berry langskwam had hij al direct door wat de oorzaak was (eindelijk iemand die weet waar hij het over heeft, wat een verademing!) Na zoveel jaren lekkage was de badkamer toe aan een volledige renovatie en die klus heeft Berry vertreffelijk geklaard. De communicatie was prettig en helder; wij wisten van tevoren waar wij aan toe waren qua budget en planning en daar heeft hij zich keurig aan gehouden. Berry werkt super netjes, is professioneel, denkt mee met de klant en is een prettig persoon om zaken mee te doen. Kortom, Berry is een echte vakman en wij kunnen Sas Bouw bij eenieder van harte aanbevelen!