RB Stoffering B.V.

RB Stoffering B.V. beoordelingen (193)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Enschede
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Vloer schuren en olien
    Komen gemaakte afspraken goed na. Goed advies, zowel telefonisch voor de opdracht, als tijdens de uitvoering.
  • Review door Bas, Deventer
    Beoordeeld op 25 nov 2012
    Houten vloer schuren
    Dankzij Het binnenhuis hebben we weer een nieuwe vloer. We waren zelf van mening dat onze vloer dusdanig aan slijtage onderhevig was dat hij niet meer op te knappen was. Toch maar even voor alle zekerheid Ronald gebeld of hij onze vloer eens wilde bekijken. Nog maar net binnen en bij het zien van de vloer verzekerde hij ons dat we een nieuwe vloer zouden krijgen als hij hem onder handen had genomen. We hadden er een goed gevoel over dus we hebben hem de klus laten klaren. Op de dag waren ze keurig op tijd en begonnen gelijk. Alle v-groeven zijn super mooi gedaan en ze hebben er een nieuwe vloer van gemaakt! Inmiddels is alles achter de rug en is onze vloer een plaatje om te zien en onherkenbaar. Ze hebben stofvrij geschuurd en alle afval mee genomen super service!!!!! Ronald super bedankt voor de top kwaliteit en super service. Het binnenhuis is echt een aanrader nette mensen en super service!
  • Review door Bert, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 nov 2012
    Vloer egaliseren 25 m2
    Het Binnenhuis heeft dit perfect uitgevoerd.
  • Review door Peter, Haarlem
    Beoordeeld op 26 okt 2012
    Egaliseren en leggen Flexxfloors PVC stick vloer
    Prima ervaring! De Moduleo Transformer pvc stroken zijn na egaliseren keurig gelegd. Ronald (van Binnenhuis) is later terug geweest om een klein probleem op te lossen. Ronald is een vakman en gaat voor een uitstekend resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 2 okt 2012
    clicklaminaat leggen +/- 40m2
    Prima volgens afspraak, erg snel. Eigenlijk te snel,... om de deuren en hoeken te veel ruimte om zelfs de plintjes op te plakken.
  • Review door Sjaak, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 sep 2012
    ondervloer, laminaat en plinten aanbrengen
    Via de firma "Het Binnenhuis" uit Apeldoorn heb ik gisteren mijn eerste Werkspot-opdracht laten uitvoeren. Er moest 40 m2 laminaat, plinten en ondervloer gelegd worden in 3 aaneengesloten ruimtes met veel lastige hoeken. Het Binnenhuis heeft voor mij het Meisterlaminaat en de plinten geleverd tegen een scherpe prijs en qua legkosten waren ze de laagste in de aanbesteding. De legger (Bas) heeft in een enorm tempo een vakkundig gelegde en mooie vloer gerealiseerd : om 8h begonnen en om 15.00 klaar! Hij dacht goed mee, was vriendelijk in de omgang en flexibel. Ben dus erg blij met deze vloer, nooit meer zelf aanklooien! Kan dus Het Binnenhuis van harte aanbevelen.
  • Review door Karen, Arnhem
    Beoordeeld op 19 sep 2012
    Laminaat leggen inclusief plinten
    Geweldig! Het is prachtig geworden. Ze werken heel schoon en snel en supervakkundig. Zelfs in een oud en scheef pand als het onze hebben ze het keurig gedaan. Prima prijs, daar moet je echt niet zelf voor gaan klooien.
  • Review door Tesselaar, Groningen
    Beoordeeld op 10 sep 2012
    schuur + lakken + afwerken
    Schuren, hardwaxen en afwerken met plinten van de houten vloer. Ervaring was niet zo goed. Ze zijn een jaar geleden 3 keer opnieuw geweest, omdat de vloer heel erg gevlekt werd. De laatste keer was aardig, maar nog niet erg netjes. Hardwax op onze witte muur, een stukje plint vast gelakt onder de verwarming. Na ongeveer een half jaar begonnen de plinten lis te laten. Dit heb ik zelf opgelost. Nu een jaar later wordt onze vloer grijs op een aantal plekken. Als we er water op laten vallen trekt het er direct in. We hebben de afgelopen 2 maanden 7 keer gebeld en ingesproken op de voicemail en meerdere malen schriftelijk gevraagd om contact met ons op te nemen over hoe dit op te lossen