Peter Verheul Tuinen

Peter Verheul Tuinen beoordelingen (81)

Beoordeeld op 8 sep 2023
    Tuinonderhoud: 78 m²; Bomen snoeien
    Boom is gesnoeid, takken bladeren netjes opgeruimd
    Beoordeeld op 29 aug 2023
    Tuinonderhoud: 160 m²; Planten bijwerken, Onkruid verwijderen, Terr...
    Werkt hard, terras stenen super netjes schoongemaakt. Wel wat teleurgesteld over het snoeiwerk, heg slecht aan de zijde bijgeknipt, rozen hadden ook nog het nodige snoeiwerk nodig. Maar wellicht te weinig tijd hiervoor. Werkt netjes raadt Paul zeker aan.
  • Review door Zahrah, Dordrecht
    Beoordeeld op 8 aug 2023
    Tuinonderhoud: Onkruid verwijderen, Bladeren opruimen
    Peter heeft heel goed werk geleverd. Hij heeft het onkruid verwijderd en alle struiken en bomen gesnoeid. Mijn tuin is nu schoon en de bloemen ademen weer vrij. Ik blijf graag met Peter samenwerken voor de verzorging van mijn tuin.
  • Review door Annemarie, Schiedam
    Beoordeeld op 3 aug 2023
    Tuinonderhoud: Buxus in model snoeien
    Peter is een prima tuinman. Werkt netjes, de buxussen zijn weer netjes in vorm. Hij kwam volgens afspraak en nam al het afval mee. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima. Zou hem zeker aanbevelen
  • Review door HJ Städler, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 dec 2022
    Tuinonderhoud: 60 m²; Onkruid verwijderen
    Klus is niet uitgevoerd vanwege financiële beperkingen mijnerzijds.
  • Review door Edwin, Ridderkerk
    Beoordeeld op 14 dec 2022
    Bestrating: 30 m²; Oprit; Klinkers
    Zeer tevreden met geleverde werk, netjes en prettig in de communicatie. Ook prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 27 sep 2022
    Bestrating: 14 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Nooit meer.. Wij zijn erg teleurgesteld. Van de 40 tegels die wij hadden, moesten er 36 gelegd worden. Van de 36 zijn er 9 met een gebroken hoek, schade (gemaakt met een andere tegel) en een zelfs compleet doormidden gebroken en toch laten liggen. Er zijn alleen maar gebroken tegels over. Een van de RVS grondspotjes is zwaar beschadigd door het aanslaan met een hamer. De lijnen en tegels lopen schots en scheef en het geheel ligt veel te hoog. Vervolgens moest ik “zelf maar voegen” omdat hij het niet eens was met onze afgesproken prijs. Als deze klus niet voor jou bestemd was, had dit dan eerlijk gezegd. Nu hebben wij 9 tegels schade a €200 euro een nieuwe grondspot a €45 en kan ik de hele klus overnieuw laten doen.. Wij waren niet thuis tijdens de klus (enkel de oppas was er) en we hebben je daarvan van te voren op de hoogte gesteld. Dat was geen probleem. Nu na herhaaldelijk bellen en berichten, geen gehoor helaas.