Muller ProjectPlan

Muller ProjectPlan beoordelingen (14)

• Review door Peter, Haren
    Beoordeeld op 5 mei 2015
    Wie kan onze tafel aanpassen?
    Jan is een plezierige en zorgvuldige vakman die precies heeft gedaan wat wij wilden: een ovalen kolom onder onze teakhouten tafel en een renovatie van het blad. Hij komt met goede ideeën en hield ons tussentijds op de hoogte van de vorderingen en houdt zich aan de afspraken.
  • Review door Jan, Assen
    Beoordeeld op 17 jun 2013
    Leveren en plaatsen van een keukenblad
    Een vakman waarmee goed is te communiceren. Heeft oog voor detail en realiseert de wensen van de opdrachtgever. Maakt in een beheerst tempo de klus vakkundig en netjes af. Heeft van een aftandse keuken weer een toonbare keuken gemaakt. Met mooie afgewerkte materialen. Door de gunstige prijs - kwaliteit verhouding zijn wij zeer tevreden over de heer Muller. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 30 dec 2012
    Boekenkast maken en installeren 400x298x45/35
    Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Alles volgens afspraak, denkt goed mee, komt langs, maakt 3d schetsen, prima communicatie, mooi eindresultaat.
  • Review door Joran, 2e Exloërmond
    Beoordeeld op 24 jun 2012
    Keuken plaatsen
    Prima service van Muller ProjectPlan. Denkt goed mee en komt met eigen goede ideën. Keuken is vakkundig afgewerkt en het ziet er heel strak uit. Een uurtje langer door werken doet meneer ook niet moeilijk over. Gewoon prima voor elkaar. Joran & Nadie.