Review door Elma, DelftElma, DelftBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 11 jun 2023Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 2; Heg snoeien, Struiken...Levert goed werk. Komt afspraken na. Ik zou hem zeker weer benaderen voor een volgende klus.
Review door Werkspot-gebruiker uit Den HaagWerkspot-gebruiker uit Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 23 mei 2023koelkast deur is door de tijd gaan hangen tegen het aan aanrecht, m...Vakkundig verholpen door beleefde en vriendelijke vakman
Review door Marcella , Den HaagMarcella , Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 mei 2023Behangen: 24 m²; Behang aanbrengenNiet de snelste behanger maar keurig werk afgeleverd, ik ben een hele tevreden en blije klant! Leuke aardige man, prettige communicatie en komt zijn afspraken na.
Review door marloes, Leidenmarloes, LeidenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 mrt 2023Zonwering: 2 zonweringen; HandmatigSuper snel en flexibel en een ontzettende handyman en vriendelijk.
Review door Mireille Howard , Den HaagMireille Howard , Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 16 feb 2023Keukenapparatuur plaatsen: 1 devicePatrick denkt mee over mogelijke oplossingen en levert goed en mooi werk af. Zeer tevreden!
Review door Kees Louisse, DelftKees Louisse, DelftBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 feb 2023Keukenapparatuur plaatsen: 1 deviceHandyman heeft uitstekend werk geleverd. Hij werkt nauwkeurig, zorgvuldig en netjes, en let op de details. De communicatie met hem verloopt soepel.
Review door Marike, Den HaagMarike, Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 1 feb 2023Lichtpunten: Installeren, VerplaatsenZeer tevreden met de uitvoering van de klussen. Communicatie verliep prettig, en er is net werk geleverd.
Review door Werkspot-gebruiker uit DelftWerkspot-gebruiker uit DelftBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 jan 2023Lichtpunten: 2 lichtpunten; InstallerenPatrick was punctueel en monteerde de lampen snel en netjes. Ik was erg blij met zijn service.
Review door Daniela, Den HaagDaniela, Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 jan 2023Lampen ophangen woonkamer (hoog plafond)Snel en mooi mijn lampen opgehangen!
Review door Yvette, Den HaagYvette, Den HaagBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 jan 2023Keukenapparatuur plaatsen: 1 deviceSnel en perfect. Super