MiJa

MiJa beoordelingen (49)

• Review door Nikki, Bussum
    Beoordeeld op 3 aug 2017
    Bestrating achtertuin 36m2
    Erg goede ervaring met MiJa! Snel en vakkundig onze tuin bestraat. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 10 okt 2016
    Bestrating aanleggen
    Werk niet af. Mailt na 6 weken dat hij af wil maken, stuur een reactie terug, krijg nooit meer wat te horen. Communicatief geen aanrader. Boom niet volledig verwijderd, deel naar achterdeur niet opgehoogd, geen worteldoek gebruikt.
    (Bewerkt op 24 sep 2025)

Goedendag Vind het een beetje naar deze referentie sowieso na 6maanden! Het afgesproken werk is gewoon netjes afgemaakt en betaald, op een bedrag na die je dacht in te mogen houden! Reden onbekend@ vervolgens wil je extra werk maar niet voor betalen zo werkt het niet! Dus eerst netjes betalen en of meerwerk accepteren en dan komen we hier graag voor terug! Zoals je aan de andere referenties kunt zien ben ik juist iemand van afspraken, en wil ik alleen tevreden klanten! Nogmaals heb alles netjes volgens afspraak afgemaakt! Jammer dat via deze weg moet en dat je mij niet even persoonlijk mails! Met vriendelijke groet Jan

Reactie geplaatst 10 okt 2016
  • Review door Johan, Utrecht
    Beoordeeld op 27 sep 2016
    Ongeveer 50 m2 bestrating, betontegels 50x50 cm, op camping, begin...
    Mija heeft voor mij een uitstekend team gestuurd om 50 m2 straatwerk neer te leggen. Het team heeft goed werk geleverd en advies gegeven om bepaalde delen anders te doen dan dat ik dacht. Het werk is ook binnen de gestelde tijd gereed gekomen. Ik zou een ieder aanraden om het straatwerk door MIJA uit te laten voeren.
  • Review door Remco, Landsmeer
    Beoordeeld op 16 aug 2016
    Tuinaanleg, voortuin + achtertuin
    De tuin is prima neergelegd door Jan en collega's en we zijn blij met het resultaat. Het contact met Jan gaat heel gemakkelijk al hadden bepaalde dingen (planning,tekening,betaling) wel strakker mogen worden vastgelegd. Dit zorgt er wel voor dat Jan flexibel kan handelen en dat is weer een voordeel. Alleen jammer dat de aangesloten tuinmannen verantwoordelijk voor de beplanting niet konden leveren. Dit is uiteraard niet Jan zijn verantwoordelijkheid maar ik zou hem aan willen raden hier voorzichtig mee om te gaan.
  • Review door Wouter, Hilversum
    Beoordeeld op 2 jun 2016
    Aanleg tuin (metsel en straatwerk)
    Prima werk geleverd. Fijn dat er een 'showroom' is om de tegels even in het echt te zien in plaats vanaf afbeeldingen. het eindresultaat is prima, afwerking had eigenlijk iets netter gemogen. (zichtbare lijmresten, iets scheve tegels)
  • Review door Ronald, Utrecht
    Beoordeeld op 30 jan 2016
    voortuin en achtertuin opnieuw betegelen vijver verwijderen
    MiJa heeft onze voor en achtertuin goed onderhanden genomen, het werk moest in 2 fasen worden uitgevoerd, verwijderen van de vijver i.v.m. plaatsing van een terras overkapping, het leeghalen van de voortuin, hierin werden de tegels van de achtertuin in hergebruikt. in de achtertuin zijn keramische tegels gelegd wat vakkundig is gedaan. Tijdens het werk zijn de mannen van Jan, indien nodig, goed aan te sturen.
  • Review door Dick, Almere
    Beoordeeld op 22 okt 2015
    nieuw terras aanleggen in achtertuin
    Er was een duidelijke offerte opgesteld. Werkzaamheden op de afgesproken datum gestart en binnen 3 dagen naar volle tevredenheid afgerond. Kan MIJA van harte aanbevelen!
  • Review door J.H., Almere
    Beoordeeld op 14 okt 2015
    Bestraten
    Vriendelijk maar rommelig bedrijf, moeilijk afspraken mee te maken. Ondanks mooie omschrijving op werkspot, is het werk kwalitatief niet 100%.
  • Review door Cem, Almere
    Beoordeeld op 11 okt 2015
    Bestrating van tuin
    MiJa's vakbekwaamheid en servicegerichtheid heeft mijn keuze absoluut niet teleurgesteld. Kwam vooraf alles opmeten en dacht mee over meest handige oplossing. Zeer netjes afgerond. Zeer vriendelijk tijdens gesprekken en makkelijk kwa betalingsmogelijkheden. Verassend was de nazorg wat wel eens een probleem kan zijn bij veel bouwbedrijven. Er waren wat krassen op 2 á 3 tegels welke Jan zonder tegenspraak heeft komen vervangen. Onze tuin ziet er prachtig uit en MiJa is zeker een aanrader.
  • Review door Richard, Lelystad
    Beoordeeld op 13 dec 2013
    Bestraten van parkeerplaats bedrijfgebouw
    Jan en z'n medewerkers zijn echt uitstekende vakmensen. Ze verstaan hun vak op alle fronten. Ondanks de grote tijdsdruk van de klus, hebben zij zonder problemen de klus gedaan en op de afgesproken tijd opgeleverd. MiJa kan ik van harte aanbevelen!