Michel heeft in het najaar van 2018 onze zolder aangepakt: bestaand hout verwijderd, geïsoleerd en van gipsplaten voorzien met knieschotten. Vervolgens is alles gestuct.
Michel is een gedreven harde werker, en heeft deze klus heel professioneel uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat en hoe Michel dit heeft uitgevoerd. We gaan graag nog eens in zee met hem.
Erg fijn om met Michel te werken. Komt keurig op tijd, houdt zich aan afspraken, denkt mee en levert prima werk. Ook niet onbelangrijk: communicatie via mail of whatsapp gaat erg snel en duidelijk. Aanrader!
Review door Lija van den Hoek
Lija van den Hoek
Beoordeeld op 8 jun 2018
Binnenwerk
Verwijderen behang muren stucen en sauzen,Raggelwerk plafond geschilderen
1 kamer wanden voorzien van glasvliesbehang.
Alle ramen en deuren geschuurd,gegrond,geplamuurd en gekit en dekkend afgelakt
Zeer tevreden , er werd netjes gewerkt , en de gemaakte afspraken werden nagekomen.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Review door linda van der Laar
linda van der Laar
Beoordeeld op 8 jun 2018
schilderen buiten voor en achter jaren 30 woning
bg,1'ste,2'de en 3'de etage boeidelen en dakgoten
Gedeeltes afgebrand hout en betonrot rep uitgevoer
stopverf vervangen waar nodig.
Kale delen extra in de primer gezet
Verder alles geschuurd,gegrond,gekit,geplamuurd en dekkend afgelakt
Michel is een proffesional die weet wat hij doet. Levert niet alleen kwalitatief goed werk af maar is tevens netjes en vriendelijk. Heeft een duidelijke communicatie en denkt mee met de klant. Dat is erg fijn! Ik zou Michel aanraden.
Review door Klant van MH Vastgoed onderhoud
Klant van MH Vastgoed onderhoud
Beoordeeld op 1 mei 2018
in een bestaande kamer een badkamer gemaakt inc nieuw leidingen en afvoeren
nieuwe plafonds gemaakt in 4 kamers en een hal
nieuw wc gepl
trap ranovatie
al het tegelwerk verzorgd hal wc en badkamer
alle plafonds en wanden gesausd
alle binnen deuren en kozijnen geschilderd
MH Vastgoed onderhoud heeft fantastisch werk afgeleverd. Enkel echte vakmensen zijn ingeschakeld voor het voltooien opknapwerk aan mijn huis en ik ben zeer tevreden. Mocht er een nieuwe klus opkomen zou ik het zo weer neerleggen bij MH Vastgoed onderhoud.
(Bewerkt op 2 mei 2018)
Review door Cees van Putten
Cees van Putten
Beoordeeld op 1 mei 2018
Renovatie monumentaal pand buiten voor en achter
2 kozijnen vervangen
2 onderdorpels gerepareerd en een aantal kleinere reparaties uitgevoerd
15 kozijnen 4 deuren 2 dakkapellen en daklijst geschuurd,gegrond,geplamuurd,stopverf vervangen en gelakt