MH Vastgoed onderhoud

MH Vastgoed onderhoud beoordelingen (28)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 13 feb 2025
    Badkamer plaatsen of renoveren: Vervangen sanitair
    Ik ben zeer tevreden met de verbouwing die Michel in mijn badkamer gerealiseerd heeft. Er is een wand opnieuw betegeld, een nieuwe wc geplaatst en een nieuw badmeubel geïnstalleerd. Michel nam de klus serieus en zorgde ervoor dat alles netjes werd afgerond, ook als het even tegenzat (wat bij zo'n klus geheid gebeurt in een oud huis als dat van mij). Bedankt Michel!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 15 jun 2024
    Tegels zetten: 12 m²; Vloer; Gang, Toilet
    Goede ervaring met Michel. Duidelijke communicatie en strak werk geleverd. Met ons meegedacht om het mooiste resultaat te krijgen, aanrader dus!
  • Review door André, Pernis Rotterdam
    Beoordeeld op 12 mei 2022
    Binnenmuur plaatsen: Isolatie
    Hallo ik wil hier toch even klagen over Michel..... grapje nee echt integendeel Michel is een op en top vakman. Als je hem goed te eten geeft plaatst hij - ernaast - gewoon kostenloos een badkamerdeur en ook nieuw glas in een bovenlicht. Alles zeer efficïent en vakkundig aangepakt en we zijn zeer tevreden over de nieuw gezette muur, deur, kamer voor onze dochter. Geen spijt van en we gaan binnenkort nog meer doen hier in huis en dan is Michel opzeker de eerste die we bellen!
    (Bewerkt op 16 mei 2022)
  • Review door lajm de wit, Rotterdam
    Beoordeeld op 2 mrt 2022
    Plafond: 7 m²; Bestaand plavond vezel vervangen door gipsplaat plav...
    Goede generale vakman; aangename werksfeer; goede communicatie; weet wanneer hij collega’s moet inschakelen. Oog voor kwaliteit. Prijs-kwaliteit ok. Kortom een werk in vertrouwde en professionele handen.
  • Review door indra, Rotterdam
    Beoordeeld op 6 feb 2022
    Badkamer: 14 m²; Complete renovatie
    Mijn badkamer ziet er weer fantastisch uit. Het werk is vakkundig uitgevoerd en heb een zeer fijne ervaring gehad. Tijdens de werkzaamheden verliep de communicatie soepel. Het tegelwerk is mooi en strak geworden net als het afkitten en afhangen van het sanitair. Ook hebben we in een oude kast op de slaap etage een compleet nieuwe wc laten maken en dit was een goed advies van Michel want we hebben nu niet alleen meer ruimte in de badkamer maar ook de luxe dat het gescheiden ruimtes zijn nu. Zal bij toekomstige klussen zeker Michel weer vragen om het uit te voeren. HIJ heeft een nette prijs voor het werk gevraagd en dat is zeker een pluspunt. Raad hem dan ook zeker aan .
  • Review door Arie, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 22 jan 2022
    Huisrenovatie: De gehele woning, Woonkamer / eetkamer
    MH Vastgoed Onderhoud Werkt professioneel en houden zich aan de afspraken. Michel en zijn collega’s hebben bij ons div ruimtes gestukadoord, zowel wanden als plafonds. Bijzonder knap dat ze het nog recht hebben gekregen. Tevens zijn de plafonds zonder strepen gespoten en de wanden voorzien van glasvlies behang wat op kleur geverfd is. Alles is super strak. Dit geldt niet alleen voor het eindresultaat maar de communicatie en planning waren ook goed, net als de prijs. Kortom een aanrader..
  • Review door Núria, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jan 2022
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking
    Michel heeft bij ons een nieuwe muur met nieuwe deur bij ons geplaatst op zolder en beide kanten van de muur afgewerkt met glasvlies behang en geverfd. Het ziet er heel mooi en strak uit We zijn blij met onze nieuwe kamer. Michel heeft goed met ons mee gedacht en snel gehandeld legt dingen goed uit en Komt zijn woord na Zeker een aanrader We willen deze zomer ook de buitenkant van ons huis laten schilderen door hem .