Mg stucadoorsbedrijf

Mg stucadoorsbedrijf beoordelingen (11)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 23 mei 2023
    Stucen: 13 m² wanden; Keuken
    Goed strak stucwerk van Murat in de keuken. Absoluut een aanrader!
  • Review door Femke
    Beoordeeld op 4 jul 2022

Snelle service en strak stucwerk!

Murat heeft goed strak stucwerk geleverd. Daarnaast was het heel fijn dat ze snel tijd voor ons hadden. De communicatie verliep via Eleni. Wij zijn blij met alle facetten van de samenwerking!
  • Review door Adam, Doorwerth
    Beoordeeld op 10 feb 2022
    stukadoors - appartement 8 87 m² wanden; Hele woning
    I can honestly recommend this team. Stuckwerk in my apartment (200+ m2) is perfect and there's nothing I could complain about. The communication was great, the timing was good and the company is trustworthy. I'm also positively surprised about how clean my place was after work. They even took care of the common area in my building. Huge thanks!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 24 jan 2022
    Stucen: 28 m² wanden; 11 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Afspraak was gemaakt op 15 p m2 op basis van foto‘s en spachtelputz. Er op terugkomen omdat er een fout is gemaakt, dat is niet erg. Maar als er dan het dubbele gevraagd wordt, dan riekt dat naar oplichting. We hebben het afgezegd en gaan op zoek naar een ander
    (Bewerkt op 2 feb 2022)

Geachte Bruijn Er is inderdaad een fout gemaakt qua berekening,wat niet professioneel overkomt. Ik heb u gemaild en gebeld en mijn excuses er voor aangeboden. Ik heb de prijs opnieuw voor U berekend. U vond dat teveel geld en u zag van de klus af. Dat is Uw goed recht. Jammer dat u dit als oplichting ziet.

Reactie geplaatst 2 feb 2022
  • Review door Jaap, Zaandam
    Beoordeeld op 28 dec 2021
    Stucen: 50 m² wanden; Woonkamer
    Super snel en keurig mensen die hun afspraken nakomen en op tijd en netjes alles afronden. Zeker een aanrader en tot de volgende klus.
  • Review door Mohamed Rahim, Utrecht
    Beoordeeld op 27 dec 2021
    Stucen: 85 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Communicatie vanaf eerste moment erg fijn verlopen! Murat en Eleni verzorgen een mooi resultaat van A tot Z. Echte vakmanschap met betrouwbaardheid en hard werken afgeleverd. Blij met het strakke resultaat! Kan Murat zeker aanbevelen!
  • Review door Emma, Zeist
    Beoordeeld op 20 dec 2021
    Stucen: 56 m² wanden; 11 m² plafonds; Slaapkamer(s), 1 wand in de w...
    Buitengewoon vakkundige vakmannen! Werken vakkundig, secuur en net. Onze ervaring met dit bedrijf was erg goed. Afspraak was snel gemaakt, resultaat is uitstekend. De bouw is door de heren erg schoon achter gelaten. Als u nog op zoek bent naar een goede stucadoor die echt vakwerk levert, en schoon achterlaat, is dit zeker een bedrijf die wij zouden aanraden. (Op de afbeeldingen is het stucwerk nog aan het drogen)
  • Review door Wouter, Ede
    Beoordeeld op 14 dec 2021
    Stucen: 35 m² wanden; Zolder
    Zondag een advertentie geplaatst. 5 min later reactie! En de volgende ochtend 0830 stond hij al voor de deur! Het werk zelf is super netjes gedaan. 1e dag het stuc werk aangebracht en de volgende dag nog teruggekomen om de finish laag aan te brengen voor een sausklaar resultaat. Werkt hard. Netjes. Schoon. Kortom top!
  • Review door Monique
    Beoordeeld op 10 dec 2021

Huiskamer gestuct

Ben zeer tevreden het stucwerk ziet er goed uit en een vriendelijk man hij werkt heel netjes
    (Bewerkt op 13 dec 2021)