Mako klussenbedrijf

Mako klussenbedrijf beoordelingen (42)

• Review door alexander diamandidis, Abcoude
    Beoordeeld op 20 sep 2013
    2 kinderkamers schilderen
    Perfect hele fijne ervaring, keurig gewerkt super strak en heel efficient Ben super tevreden, kan iedereen deze lui aanbevelen Echte vakmensen!
  • Review door Dick, Amstelveen
    Beoordeeld op 1 jun 2013
    Stucen slaapkamer
    Er is hard en goed gewerkt door Mako. Er wordt ook meegedacht om de wat moeilijker zaken op te lossen. Aan het eind van de dag wordt er keurig opgeruimd. Prettige werklui. Het resultaat is erg mooi geworden.
  • Review door Kim, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 okt 2012
    Plafond + muur schilderen
    Zeer enthousiast over het werk dat de klussers hebben verricht. Top!
  • Review door Sylvia, Amstelveen
    Beoordeeld op 28 sep 2011
    Nieuwe woning
    Zonder te overdrijven vind ik Mako Klussenbedrijf een bedrijf van grote klasse. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken, dus heren: Chapeau!!!!!!!

heel dank je wel Sylvia

Reactie geplaatst 28 sep 2011
  • Review door ouassima, Aalsmeer
    Beoordeeld op 20 aug 2011
    woonkamer stucen en verven.
    Ik ben zeer tevreden met het resultaat van ht stucwerk en het schilderwerk erg netjes en strak. De mannen kwamen hun afspraken na verstaan hun vak en de prijs was ook heel redelijk. mvg ouassima
  • Review door Vincent, Zaandijk
    Beoordeeld op 16 jun 2011
    Stucwerk, Zaandijk
    Erg goed bevallen, ons huis is nu helemaal glad gestucd en het ziet er allemaal prachtig uit. Ook konden ze al binnen een week beginnen en het was in 1 dag klaar. We nemen snel weer contact op om de buitenmuren te laten doen. Bedankt, Vincent
  • Review door J, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2011
    Schilderen na verbouwing
    Maciek is een enthousiaste en betrouwbare man. Hij en zijn collega's werken snel, kundig en volgens afspraak. Een volgende klus zouden we absoluut opnieuw door Mako Klussenbedrijf laten uitvoeren. Kortom een aanrader.
  • Review door Rob, Aalsmeer
    Beoordeeld op 22 apr 2011
    Glad stucwerk
    Mijn ervaring met Maciek is goed.Komt afspraken na,is flexibel en kom direct.Ik erg tevreden!