Infrabouwwerken BV

Infrabouwwerken BV beoordelingen (114)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 3 mrt 2010
    verhuizen binnen een afstand van 2 a 3 km in harderwijk
    Ik geef niet snel een 10 maar deze uitvoerder krijgt hem op alle fronten. Waar vind je nog dat ze met 4 man eerst het zware spul uit huis halen en vervolgens maken 2 anderen het werk af voor een bedrag van 330 euro . Hij heeft Roemeens personeel indienst maar de communicatie is absoluut geen probleem. Ze werken hard en je kan aan ze zien dat ze veel vaker dit soort werk hebben gedaan. Handige vaklui. Ik heb hen nog wel geholpen met het tillen maar ik wil absoluut niet klagen en dit was het minste wat ik kon doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 2 mrt 2010
    wasmachine en droger verhuizen + bank naar boven
    Een supergeweldige ervaring! Keurig mijn wasmachine en droger binnen no time verhuisd! Mijn bank is door het raam naar de eerste verdieping gegaan waar ik erg blij mee was! Vervolgens heeft Floor mijn wasmachine willen aansluiten wat helaas niet gelukt is omdat de schakelaar in de badkamer in slechte conditie is. Floor stelde voor om de verhuurder te bellen om de meterkast te checken. Hij brengt mij een snoer en gaat in de badkamer voor mij een wandcontactdoos plaatsen en vervolgens de wasmachine aansluiten! Dat noem ik nog eens meedenken... en dat alles voor een superprijs! Deze opdrachtnemer is geweldig en hem zal ik zeker inschakelen als ik weer wat heb!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 20 feb 2010
    stucwerk wanden
    Aardige mensen. Goed contact en overleg. Er waren twee man ingezet om de klus uit te voeren. De " baas" is van tevoren komen kijken naar wat er precies moest gebeuren en was zelf aanwezig bij de start van de opdracht. Tevens samen de oplevering gedaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 25 jan 2010
    bank naar eerste verdieping via balkon
    Fijne, snelle, vriendelijke hulp.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 20 jan 2010
    Bank naar 1e verdieping door raam
    Na onze verhuizing kon helaas de bank niet door het trapgat. Daarna hebben we een opdracht geplaatst op werkspot om de bank door het raam te laten verhuizen. Hier heeft Infrabouwwerken een goede prijs van 60 euro voor afgegeven om dit te doen. Hiermee waren ze duidelijk de goedkoopste. Na het verzoek om contact is het contact snel gelegd en kon de opdracht, na werktijd, uitgevoerd worden. Het was dus niet nodig om hiervoor vrij te nemen. Al met al was de opdracht erg snel uitgevoerd. We waren binnen 15 minuten klaar. In plaats van de afgesproken prijs van 60 euro hoefden we dan ook maar de helft te betalen.
    Beoordeeld op 17 dec 2009
    Verhuizen
    Super gedaan! Harde werkers die pas koffie dronken toen het werk gedaan was. In 3 uur tijd was de hele verhuizing gedaan, ik vond het super snel! Zeer goed werk voor een kleine prijs. Ik kan deze mensen aan iedereen aanraden, als ik weer ga verhuizen schakel ik ze zeker in.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 14 dec 2009
    97m2 stuc
    De Roemenen van Floor hebben prachtig werk geleverd. De communicatie met Floor zelfs vond ik erg stroef lopen. Hij belooft veel en komt het niet a;tijd na

De werkzaamheden die uiteindelijk moesten worden verricht, waren niet conform de offerte, maar zijn wel uitgevoerd zonder meerkosten. Raapwerk in plaats van afsmeren. Daarnaast hield de opdrachtgever zich niet aan de betalingstermijn hoewel dat duidelijk in de offerte stond. De ene noemt dit stroef, wij noemen dit consequent.

Reactie geplaatst 14 dec 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 26 nov 2009
    Keukenblok (nieuwbouw) verwijderen
    De opdracht werd volgens afspraken volledig nagekomen en netjes uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeewolde
    Beoordeeld op 22 okt 2009
    Verhuizing van wasmachine en droger in Zeewolde
    De verhuizing van de wasmachine & droger verliep prima. Flexibel qua timing, vakkundig, snel en service gericht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijkerk
    Beoordeeld op 14 okt 2009
    Wasmachine twee trappen omhoog verhuizen
    Op tijd aanwezig, klus keurig netjes uitgevoerd. Tevreden!