Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi

Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi beoordelingen (59)

• Review door Klant van Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi
    Beoordeeld op 31 mrt 2020

Nieuwe boeilijst plaatsen en schilderwerken

Het houtwerk zit strak in de lak; het boeideel is keurig vervangen. Een echte vakman.
  • Review door Van der bijl
    Beoordeeld op 30 mrt 2020

Houtrotherstel en schilderwerken

Super!
  • Review door Paul, Tilburg
    Beoordeeld op 3 dec 2019
    Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn
    we hadden een lastige klus met een onderdorpel van de schuifpui. Hassan heeft dat zeer vakkundig en gedegen opgelost en gemaakt. Echt onze complimenten!
  • Review door Klant van Houtrot & Schilderwerken H. Cherabi
    Beoordeeld op 27 sep 2019

Vrijstaande villa schilderen

Ik geef niet snel vijf sterren, maar dit was serieus 5-sterren waard. Cherabi heeft de hele buitenkant van ons huis behandeld en geschilderd. Het begon met eerlijk en goed advies over de kwaliteit van het hout en de keuze qua kleurcombinaties. Daarna volgde de reiniging van het gehele huis. Daarna is al het houtrot aangepakt. En als laatste hebben ze al het hout opnieuw geschilderd. Zeer grondig en professioneel. Ook in de communicatie flexibel en meedenkend. Cherabi neemt geen genoegen met half werk en gaat voor top kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Rogier, Breda
    Beoordeeld op 11 jun 2019
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 2 kozijnen
    Erg fijne ervaring. Vooral het advies voorafgaand aan de werkzaamheden. Hij neemt alle tijd hiervoor en de werkzaamheden zijn ook goed gedaan. Zeker een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 10 mrt 2019
    Houten kozijnen houtrot herstellen
    Prettige samenwerking en afspraken nagekomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 27 jun 2018
    reparatie en schilderen kozijnen en border buitenkant
    Hassan Cherabi en zijn collega hebben prima werk geleverd. De kozijnen zijn keurig geschilderd, houtreparaties zijn goed gedaan. Tijdens de klus hebben ze onze lekkende dakkapel naast de geoffreerde werkzaamheden ook nog keurig gerepareerd. Dit was aanvankelijk niet gepland, maar Hassan maakt er direkt een extra offerte voor en deed de reparatie in de lopende planning. Zeer vriendelijke, rustige mannen waarmee het prettig communiceren is. Ze werkten keihard. Ook tijdens de ramadan in de snoeihitte werkten ze onverstoorbaar door. Petje af!
  • Review door Jurgen, Breda
    Beoordeeld op 25 jun 2018
    Kozijn opknappen + trespaplaat vervangen
    Hassan is een vakman, levert prima werk tegen een goede prijs! Communicatie liep vlekkeloos! Kan hem zeker aanbevelen!