HC Werken

HC Werken beoordelingen (54)

• Review door AJ, Almere
    Beoordeeld op 3 jun 2014
    Ophangen en aansluiten van aanwezige (nieuwe) radiator
    De ketel een onderhoudsbeurt gegeven en radiator geplaatst. Keurig uitgevoerd door Henk. Henk is kritisch t.a.v. zijn werk en denkt met de opdrachtgever mee. Degelijk vakwerk met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Een echte aanrader dus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 aug 2013
    Weghalen zonneboiler
    Na duidelijk met elkaar het werk te hebben doorgenomen, kon Henk direct komen om de klus te klaren. Bij aankomst bekeek hij nogmaals hoe hij zaken als leidingen moest verleggen en wat de slimste oplossing zou zijn. Hij heeft onze zonneboiler keurig afgekoppeld en daarbij de leidingen bij de cv ketel aangepast. We kunnen duidelijk zien dat hij niet op de 5 minuten kijkt maar gaat voor kwaliteit leveren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 20 aug 2013
  • Review door Verkoulen, Zeist
    Beoordeeld op 12 aug 2013
    Watermeter verplaatsen.
    Bedankt Henk! De watermetermeter is netjes vanuit de put buiten verplaatst onder de vloer van de meterkast. We zijn zeer tevreden.
  • Review door Bastiaan, Wageningen
    Beoordeeld op 10 aug 2013
    Aanleg kraan en afvoer voor 2e wasmachine
    Keurige meneer die de nieuwe kraan en afvoer goed en lekker snel aansloot. Binnen 3 kwartier was de klus gepiept. Ook werd ik netjes van tevoren gebeld dat hij een half uurtje later was als oorspronkelijk gepland. Prima.
  • Review door Arjan, Amersfoort
    Beoordeeld op 10 mei 2013
    Vervangen kraan met douchekop in keuken
    Henk benaderd via de mail met het verzoek om een afspraak te maken. Netjes teruggebeld en hij kwam dezelfde middag nog langs. Heeft het probleem vakkundig verholpen en de nieuwe kraan geplaatst en de oude kraan netjes afgevoerd.
  • Review door Marion, Nieuwegein
    Beoordeeld op 29 apr 2013
    Lek in leiding in het kruipgat
    Snel en en vakkundig opgelost!
  • Review door Robert, Lelystad
    Beoordeeld op 16 apr 2013
    Aansluiten radiatoren
    Prettig contact, netjes geprijsd en vooral heel erg netjes het werk uitgevoerd.
  • Review door Johan, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 feb 2013
    Verdeler vloerverwarming lassen
    Mijn excus voor deze verlate reactie, De opdracht is prima uitgevoerd door HC Werken. Het enige minpunt is dat ik later op mijn laminaat een brandplek van het laswerk heb gevonden, maar ik er natuurlijk ook zelf aan kunnen denken om de vloer te beschermen, verder prima tevreden.