Hazekamp Parketvloeren

Hazekamp Parketvloeren beoordelingen (138)

• Review door Rick, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 jul 2011
    schuren en olien/lak van frans eiken vloer
    Voor het schuren en in de hardwax zetten van een paar jaar oude houten eieken vloer hebben wij contact gezocht met Parketbedrijf Hazekamp. Met dhr Hazekamp duidelijke en heldere afspraken kunnen maken die hij netjes is nagekomen. Eerste een keer langsgekomen om de vloer te inspecteren en daarbij advies te geven. Vervolgens is de opdracht uitgevoerd. Na afloop was de vloer als nieuw. Echt een stuk vakwerk. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf van harte aan.
  • Review door Willy, Utrecht
    Beoordeeld op 17 jul 2011
    bamboevloer schoonmaken, schuren en olieën
    Prima vakwerk. Onze bamboevloer ziet er weer uit als nieuw en lekker licht. Naast het schuren is de vloer gelakt ipv ge-olied. Daarnaast zijn er ook nog een aantal stukjes aangelegd.
  • Review door Marit, Gouda
    Beoordeeld op 1 jul 2011
    Vloer opschuren
    Onze vloer zag er aardig slecht uit voordat Marcel de vloer kwam opschuren. We hebben datum en prijs afgesproken en tijdens het 1e gesprek merkten we al dat Marcel een persoon van aanpakken is. Op de afgesproken dag was Marcel keurig op tijd en dacht goed mee en overlegde met ons. Na een paar uur zag de vloer er echt super uit! We hadden niet gedacht dat ie zo mooi zou worden. Marcel bedankt en jullie bedrijf is echt een aanrader!
  • Review door Otto, Marken
    Beoordeeld op 28 jun 2011
    Massief essen vloer schuren/lakken
    De heer Hazekamp is een vakman, die volledige openheid geeft over zijn manier van werken en de daaraan verbonden kosten. Hij adviseert uitstekend en beschikt over professioneel materiaal en werkt daar zeer geroutineerd mee. Afgezien van het uitstekende werk dat hij bij ons heeft verricht (kennissen denken dat we een nieuwe vloer hebben gekregen) is hij ook nog een buitengewoon aardige persoon. Wij kunnen hem van harte aanbevelen als je vakwerk wilt laten verrichten (wel zorgen dat je cola in huis hebt).
  • Review door Elske, Den Haag
    Beoordeeld op 22 jun 2011
    Houten vloer plaatsen
    Marcel Hazekamp heeft bij ons heel mooi werk afgeleverd. De grenen vloer ligt er helemaal mooi in. Wij zijn er erg blij mee. Marcel is zelfs nog een tweede dag teruggekomen om de laatste plinten te leggen (wij hadden te weinig besteld, hij heeft toen zelf plinten meegenomen) en hij heeft toen de deuren waar nodig ingekort en weer keurig op hun plek gehangen. Kortom: wij kunnen Marcel aan iedereen aanraden!
  • Review door Michel, Woerden
    Beoordeeld op 18 jun 2011
    Schuren en lakken Jatoba houtenvloer
    De vloer is na behandeling weer super mooi geworden. Tevens was het voor Marcel geen probleem om een extra keer langs te komen om wat laatste plekjes weg te werken. Kortom een betrouwbare en flexibele vakman.
  • Review door Marlene, Hilversum
    Beoordeeld op 5 jun 2011
    Vloer schuren en in de was zetten
    Nadat de schilder klaar was heb ik op korte termijn besloten om ook de houten vloer te laten schuren en in de wasolie te laten zetten. Op basis van de biedingen heb ik, naar aanleiding van zijn referenties gekozen, voor Marcel. Hij heeft zijn reputatie meer dan waar gemaakt. Marcel is een rustige zelfverzekerde vakman die niet gauw tevreden is met zijn eigen werk. Plekjes die ik zelf niet zag werden door hem nog een keer extra behandeld om ervoor te zorgen dat de vloer er perfect uitzag. Marcel komt zijn afspraken na en is een rustige en aardig persoon in de omgang. Voor mij de vakman die ik in de toekomst weer zal vragen en die ik ook in mijn vriendenkring zal adviseren.
  • Review door Edwald, Barendrecht
    Beoordeeld op 7 mei 2011
    schuren en colorwax
    Niets dan lof voor deze sympathieke vakman. Alles volgens afspraak en netjes op tijd. En wel zo belangrijk, de vloer is weer als nieuw. Marcel is een echte vakman die ik een ieder zou aanbevelen. Prima vakwerk geleverd!
  • Review door Inger, Amsterdam
    Beoordeeld op 4 mei 2011
    Schuren en lakken eikenhouten vloer
    Marcel Hazekamp had ons eerst dubbel ingepland, maar loste dit goed op door in het weekend te komen. Onze eikenhouten vloer was gelakt maar niet onderhouden, en is door Marcel geschuurd, gefreesd en gewaxt. Het ziet er nu prachtig uit! Hij was ook heel zelfstandig, wij waren er vaak niet (2 dagen) maar een bevriende aannemer wel, waardoor Marcel zijn werk kon doen. Enige puntje was dat we drie drempels misten na afloop, waarvan marcel er 1 vervangen heeft, de anderen hebben we zelf vernieuwd.